Anonim

Aoe2 HD: 4v4 Land Nomad (spanska, Conquistador Rush)

I sista minuten av Akira film kunde vi se att Tetsuos hand hade flera skador, tills någon laserstråle från yttre rymden sköt på honom och klippte av honom armen.

Kort sagt gjorde han en konstgjord arm med metall och byggnadsskrot. Allt såg bra ut tills hans förmåga blev utom kontroll. Venerna och nerverna sprids i många materiella saker och plötsligt kunde han producera kött, muskler och vener från sin avskurna hand med sin ESP-förmåga.

Hur kunde han producera sådana saker? Jag trodde att ESP är en förmåga att flytta och förstöra saker som finns med hjälp av mind control, inte att producera en ny hud och kött.

I mangan förklaras det att den kraft som ger Tetsuo hans psykokinetiska förmågor försöker bryta sig fri, eftersom hans kropp inte längre räcker för att innehålla den. För att kompensera för detta försöker hans kropp att absorbera material från allt omkring honom. När det gäller varför han kunde producera ytterligare materia, kan kraften som försöker bryta sig delvis omvandla energi till ytterligare massa under hans nedbrytning, så att han kan generera ytterligare kött.

2
  • 2 Om du kunde lägga till några referenser med länk eller andra trovärdiga källor som stöder ditt svar, skulle det vara bra.
  • Som nämnts av @Gagantous, ge källor till ditt svar. Svar, från vad andra här alltid säger, bör inte kräva någon verifiering från användaren så att den ska kunna stå på egen hand. Det bör också enkelt verifieras om det finns tvivel från andra, därav behovet av källor.