Anonim

Stellaris: The Impossible Run - Today is a Good Day to Die

I OVA 2 i Nanatsu no Taizai, säger Gilthunder om Meliodas och Ban, "De är inte enkla heliga riddare, det sägs att de två är de starkaste i De sju dödssyndorna"

Är detta sant? Jag trodde att Escanor sägs vara den starkaste. Dessutom ser de effektnivåer som visas för Ban inte ut som något speciellt (det sägs att efter Hunter Festival är han starkare än så, förmodligen högre än ett försvagat Galand, med detta kan han fortfarande vara svagare än flera medlemmar), och även om jag minns rätt under den första säsongen det nämns Diane det är den fysiskt starkaste.

Är det sant Gilthunder-uttalande om att Meliodas och Ban är den starkaste nanatsu som inga taizai-medlemmar har?

Det knepiga med att kalla någon starkast i varje show är att det är mycket snabbt baserat på åsikter. Man kan säga att Escanor lätt är den starkaste medlemmen i gruppen eftersom han bara utplånar alla han ser. Meliodas har sitt full-counter-drag som också är en funktion man kan använda för att kalla honom starkast. Förbudet är odödligt. Han kan inte dö. Denna egenskap hos Ban kan användas för att argumentera för att han är den starkaste medlemmen (han har också hela muskelbuffläget).

Poängen jag försöker göra här är att (på det sätt jag ser det) Gilthunder tror Meliodas och Ban är de starkaste medlemmarna baserat på saker han vet / har sett. Jag tror inte att du ska ta hans uttalande 100% till nominellt värde när det gäller faktisk effektnivåskalning.