Anonim

仮 面 ラ イ ダ ー キ イ ナ avsnitt V samurai jedi Mine Mine Mine av kristen bell david ogden stiers mel gibson

I avsnitt 116 efter att Ultear förlorat striden med Gray berättar hon för honom att han inte kan slå Hades, men berättar inte för honom något om Hades svaghet (t.ex.: hans hjärta).

Det här verkar konstigt eftersom när hon hade Zeref ett par episoder tillbaka, skulle hon sticka Hades i ryggen och ta Zeref för sina egna syften. Detta skulle innebära att hon inte längre var på Hades sida.

Senare ser vi att vakterna visste att rummet Hades befann sig i var något de inte kunde tappa kontrollen över.

Eftersom vakterna visste om detta skulle inte Ultear veta det också, eftersom hon var ganska uppvuxen av Hades?

0

Urtear visste säkert. Hon hade försökt lura Gray hela tiden. Hon berättade för Gray att Iced Shell var det enda sättet eftersom trollformeln fångar hjulet som ett isskal i all evighet. Hon ville att han skulle dö för att hon trodde att Gray var den som var ansvarig för att hennes mor inte älskade henne vilket inte var sant alls.

Urtear visste mer om Hades än någon av utomstående. Hon hade uppenbarligen en plan att döda Hades själv men att låta Gray döda honom skulle döda två fåglar i en enda sten.

Men Gray inser att när han över hört henne och ser henne försöka döda Juvia.

11
  • Jag håller inte med, detta sker efter hela flashbacken från Ultear. I den flashbacken ser Ultear vad som faktiskt hände. Hennes mamma Ul ljög för Ultears döda. På grund av detta tog hon in de två eleverna Gray och Lyon. Efter denna flashback verkar Ultear inte ha några hårda känslor med Gray. Hon räddar honom till och med i ett senare avsnitt i Eclipse-bågen.
  • Fan, du förstörde det för mig. Och ja det är verkligen sant. Det jag skrev var före flashbacks naturligtvis när hon försökte lura Gray till att använda det isiga skalet i Hades. Åh och tack för spoilern -_-
  • Ledsen, jag vet inte varför du skulle svara i första hand om du inte cachat med källmaterialet ...
  • 1 Åh nu förstår jag vad du gör. Vi kan bara spekulera.Det kan bero på att hon trodde att Gray redan hade sett igenom hennes fasad när han hörde och när hon skulle döda Juvia.
  • 1 Så OP frågar i princip om Ultear visste om hjärtat och om hon visste om hjärtat, varför hon inte berättade för Gray om det. Iced Shell har egentligen inget att göra med detta längre, för efter Deliora skulle Gray aldrig använda Iced Shell igen på något sätt.

Egentligen hade Ultear intrycket av att hennes mamma hade förrått henne och hon ville hämnas på Gray. I verkligheten hade Ultear för mycket magisk kraft och Ur förde henne till en plats där hon trodde att de skulle hjälpa till att minska hennes magiska kraft så att hon kunde leva i fred men istället försökte de öka hennes magiska kraft för hjärnan (från Oracion Seis) men han var missnöjd, så folket som arbetade för hjärnan sa till Ur att Ultear dog när Ultear flydde och sprang iväg. Ur gick så småningom vidare och tog in Gray och Lyon. Ultear hade vågat hela vägen hem, glada över att se sin mamma men blev riktigt arg när hon sa Ur med sina elever och hon svor att hon skulle hämnas på dem och få tillbaka sin mamma. Sedan fick hon reda på att Gray 'mördade' Ur och att hon aldrig skulle få konfrontera sin mamma om övergivandet. Ultear (och Meredy) svor att de skulle döda honom. Gray får reda på att Ultear försökte lura honom efter att Ultear försökt döda Juvia och de slåss. De faller båda i havet (som har alla Urs minnen, för när hennes isiga skal smälte blandades hennes minnen i havet.) Och Ultear ser vad som verkligen hände och hon och Meredy ber om ursäkt och lämnar, Ultear glad att hennes mamma verkligen älskade henne .