Anonim

Efter Squad 13: s misslyckade försök på ett bröllop skickas bara bruden och brudgummen för omindoktrinering och utplånar relevanta minnen. Men varför stanna där? Varför torkade inte APE minnet från varje enskild medlem?

  • Alla stödde bröllopet, och det fungerade antagligen som ett prejudikat för fler relationer.
  • Uppenbarligen får detta truppet att tvivla på Papas välvilja, vilket äventyrar APE: s planer.
  • Naturligtvis kommer alla att försöka återställa förlorade minnen, som mer eller mindre fungerar eftersom de lätt övertygar dem om att deras förhållande var verkligt.

Min enda gissning är att om de torkar allas minnen hamnar de med ett lag fullt av främlingar som inte kommer att prestera lika bra som tidigare, även om det inte verkar uttryckligen nämnas.

I avsnitt 18 skickar APE Nines för att gripa bruden och brudgummen på grund av deras förbjudna kunskap.

Eftersom Kokoro och Mitsuru har ett förhållande och planerar att ha ett bröllop samt diskuterar förbjuden kunskap om graviditet, beordrar Papa att de två ska indoktrineras

Anledningen till att dessa två var de enda som togs för att återindoktrinerades berodde på händelserna som ägde rum i avsnitt 17.

9' håller upp handbok om förlossning och frågar om de känner igen den. Med Kokoro och Mitsurus reaktion säger han att de gör det. Han ber om en förklaring från Kokoro, eftersom det är hon som tappade den. Han säger att det är konstigt, eftersom det inte skulle ha tillhandahållits i studien där och det inte tillhör henne. Kokoro ber om ursäkt för att han inte berättade för dem alla.
(betona min egen)

Medan resten av trupp 13 var inblandade i bröllopet och planerade en majoritet av det, var det bruden och brudgummen som hade kunskapen som APE ansåg farligt.