Anonim

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai Bärbar ga Tsuzuku Delvis Eng 3 2S

från Urban dictionary,

Dandere

En dandere är en karaktärstyp som innebär att någon är tyst som vanligtvis är förknippad med blyghet. "Dan" kommer från ordet "danmari" som betyder tyst och tyst. "Dere" betyder att bli "lovey dovey"

Inte att förväxla med Kuudere som är en cool person som blir kärleksfull dovey. De är mycket lika i utseende och möjligen beteende, men deras underliggande karaktär resonemang är annorlunda. Att vara tyst för att vara tyst mot att vara cool

Jag har problem med att placera henne som en dandere eftersom hon ibland agerar lekfull som bilden ovan (inte antisocial). Är jag korrekt med tanke på hennes dandere?

1
  • Jag blir aldrig trött på den bilden eftersom den läggs om i chattrummet här mycket för tiden

Ja, hon kan betraktas som en Dandere karaktär.

En dandere karaktär är en som normalt är tyst och tyst, möjligen så att den ibland är känslolös men plötsligt blir pratsam och söt och söt när de är ensamma med rätt person om de lyckas trycka på rätt knapp för att få dem att hälla ut sitt hjärta och avslöja att de faktiskt bara är blyga.

En dandere kommer att vara mer eller mindre en normal person, men kommer inte att prata om inte talas med / krävs. De kommer att undvika att prata på grund av sin blyghet, men om det behövs kommer de att tala. Dessutom tenderar en dandere att känna mer kraft i antal. Om de är i en grupp som de är bekväma med, kommer blygghetsfaktorn för nämnda dandere med stor sannolikhet att minska om en annan okänd person introduceras vid den tiden.

  • Vid det första otakumötet den Kirino, Ruri (a.k.a. Kuroneko) var tyst och tillbringade sin tid med sin mobiltelefon, men senare när Saori introducerade dem för varandra, Ruri pratade (grälar) med Kirino.

  • Ruri var bekväm med Kyosuke. Hon pratade normalt med honom och

    erkände sin kärlek till Kyosuke.

  • Hon pratar också och trivs när hon är med medlemmar i Saoris krets och med skolklubben.

Dessa är dock bara några exempel på hennes beteende. Under hela serien finns det många tillfällen där hennes karaktär matchar beskrivningen av en Dandere som anges ovan.

Hon bör betraktas som kudere på grund av sin brist på känslor ... för det mesta

1
  • 3 "Brist på känslor" är inte en term som jag någonsin skulle tycka lämpligt att beskriva Kuroneko. Första gången hon och Kirino kommer in i ett rum, slåss de sig, med Kuroneko som kämpar lika passionerat som Kirino. De är inte eld och is; de är en röd flamma och en blå flamma, var och en lika het som den andra.