Anonim

Yuyu Hakusho - Youko och Hieis skratt.mp4

Precis som titeln säger: i vilket avsnitt av anime blir Natsu en demon (E.N.D)? Jag undrade om det ens hände i anime eller bara i mangan?

2
  • Tyvärr har det inte avslöjats ännu, anime finns på TARTAROS ARC och det manga det fokuserar Zerefs planering att ha krig (spoiler) Det har inte släppts Natsu blir SLUT men det har fortfarande en lång väg att gå för den delen och för tidigt för att Natsu ska bli SLUT (jag är dock nyfiken)
  • [Spoilers] Avsnitt 308.

Det aktuella anime-avsnittet är strax efter Tartaros-bågen.

Just nu är det okänt för Natsu att han har något att göra med några demoner inuti honom.

Det sista avsnittet av Tartaros-bågen är där vi lär oss att Natsu är E.N.D. Zeref håller boken om E.N.D. i slutet av avsnitt 265 när han uttalar Natsus fullständiga namn: Etherious Natsu Dragneel.

Men efter detta gick anime till Fairy Tail Zero material, som berättar om Mavis, Zeref och andra.

Enkelt sagt, Natsu har ännu inte blivit en demon i någon form av media. Det har avslöjats att han är END i både manga och anime, men även i manga har han inte förvandlats. Det kan aldrig hända.

I mangan förvandlas Natsu till sin demonform i kapitel 500 och det avslöjas att han är E.N.D efter att hans äldre bror (Zeref) avslöjar sitt fulla namn: Etherious Natsu Dragneel i slutet av Tartarosbågen. Även om hans demonform inte har avslöjats i anime och Natsu inte har någon aning om vad han verkligen är, men det förväntas starkt att den kommer att dyka upp ... så småningom.

Jag är ganska säker på att showen inte skulle avslutas utan att Natsu fick reda på att han inte bara är E.N.D utan att han är Zerefs bror som avled för 400 år sedan när de bara var små barn. En person som bör inkluderas (om showen gräver djupare in i Natsus bakgrund) är Larcade Dragneel. Jag är inte riktigt säker på vad hans koppling är till Natsu, även om det skulle vara ett trevligt tillskott till showen och det skulle hålla saker intressanta.