Anonim

ソ ロ キ ャ ン プ 道具 一 式! 初心者 で も ガ ッ チ 外 飯 で き る る 装備 2020 年。

Kamui-dimensionen verkar enorm och Obito använde den för att lagra sina vapen och andra saker. Så jag undrade bara om Kamui-dimensionen har en begränsad kapacitet att lagra eller ta emot saker eller inte. Eftersom det är i en annan dimension, kan det faktiskt vara oändlig och användaren är fri att använda den så mycket han vill?

0

Detta är ett knepigt ämne eftersom vi inte på något sätt har fått någon begränsning för storleken på utrymmet inuti Kamui-dimensionen. Vi kan dock övertyga oss om vad vi hittills har sett att utrymmet är stort i sin natur.

Emellertid visas det relativa utseendet på Kamui-dimensionen i bilden ovan från när Obito och Kakashi kämpade helt inom dess rike. Under denna kamp får vi denna skildring av Kamui-riket som ett stort utrymme som innehåller stora fyrkantiga plattformar. Sammantaget har dimensionen en något "blank" känsla och påminner nästan om Ichigos "Inner World" från Bleach. Huruvida användaren faktiskt kan göra ändringar i själva dimensionen är inte klart.

För att verkligen svara på din fråga om hur ändligt detta utrymme är, kanske du borde fråga vad en dimension är. För syftet med denna diskussion är en dimension en alternativ verklighet och kan därför innehålla ett helt universum i sig själv. Till exempel flyttar Kamui saker från vår dimension till sin egen, som i sig innebär att vi för närvarande bor i en av dessa dimensioner. Inom vår dimension finns vår planet, vårt solsystem, vår galax och bortom det vårt universum. Med detta sagt är den enda giltiga slutsatsen jag kan komma till att Kamui-rymden åtminstone måste ha potential att vara så oändlig som vårt universum är. När allt kommer omkring kan vi inte riktigt ge proportion till vårt universum utöver att det är relativt omätbart.

2
  • du bör använda>! för spoiler och hänvisa detta
  • Tack! Jag visste inte om det tidigare, fortfarande ganska nytt.