Anonim

Naruto AMV -Lucid Dreams- Naruto

När Naruto ser Kyuubi som Minato förseglade inuti honom ser vi detta rum med vatten på golvet och en stor dörr bakom vilken Kyuubi stannar. Vad är det här stället och var är det?

1
  • Det finns ingen specifik plats han stannar på, det är förmodligen länken mellan chakra som gör att de kan se varandra. När någon kom in för att se Kyuubi använde de chakra för att se honom. Som Minato, Sasuke, etc. redigera - sasuke använde en genjutsu, min dåliga.

Platsen som vi ser ligger inom Narutos undermedvetenhet och dess resultat av åtta Tetragram-mönstret, som är den tätningsformel som används av Minato för att försegla de nio svansarna i Naruto.

Enligt Wiki, När Naruto vill prata med Nine-Tails, går han in i ett undermedvetet plan som liknar ett underjordiskt komplex med rör som går längs taket och olika korridorer. Golvet är översvämmat med ett grunt vattenlager; Nine-Tails växande inflytande över Naruto avbildas ibland som vattennivån stiger.

1
  • Även om det aldrig har uttryckligen nämnts, kan man anta att de nio svansarna stannar inne i åtta tetragramförseglingen på Narutos buk men det är bara en magnet för någon seriös debatt lol

Tätningen är ett ankare som binder de två ihop. Kyuubi är i teorin en massa chakra som fick kännedom av Sage of Six Paths. Fuinjutsu eller konsten att försegla gör att de kan försegla bort dem. Tailed odjuret existerar i ett undermedvetet som en biprodukt av förseglingen. Beroende på tätningens karaktär definieras hur de låses. Kushina är i ett fält med Kyuubi kedjat medan Naruto har det i en bur i ett komplex som liknar ett avlopp. I teorin finns Kyuubi i ett undermedvetet medan dess chakra förseglas också, långsamt för att gå samman med Naruto. Om du undrar om det delade utrymmet där de alla möts är det ett resultat av Sages länk som han gjorde när han berättade Tailed Beast att han dör.

Referenser: https://naruto.fandom.com/wiki/Tailed_Beast https://naruto.fandom.com/wiki/Eight_Trigrams_Sealing_Style https://naruto.fandom.com/wiki/F%C5%ABinjutsu

Lägg till korrigeringar om jag har fel.