Anonim

Laura Robinson intervju, tar dina frågor

Jag tittar bara på kanonepisoderna och är på ep. 111. Det verkar emellertid som om jag saknade mycket under påfyllningen (dvs. folket med Kon.). Är det relevant information eller något som jag bara ska se förbi?

1
  • relaterad, särskilt den del som säger "Några av de andra episoderna innehåller originalelement eller referenshändelser från fyllnadsepisoder, men dessa påverkar inte historien på lång sikt så att du säkert kan ignorera dem."

Titta gärna förbi informationen i fyllnadsavsnitten. I Bleach är några av filleravsnitten original till anime och vissa är anpassade från mangan. Oavsett källa ges inte viktig information i dessa avsnitt, jag lovar. Om det hänvisas till någon information är det viktigt för huvudplottet och kan vanligtvis förstås genom kontext. Om inte, kommer förvirringen att vara kort och flyktig. (Att förstå dessa få ögonblick är inte värt bortkastad tid på fyllnadsepisoderna.)

För att vara mer specifik för din situation finns det ändå inte så många fillerepisoder före avsnitt 111 förutom Bount Arc. Det nämns några gånger efteråt, men inte på ett sätt som kommer att förvirra dig. (Du förstår genom sitt sammanhang att de var en grupp människor som attackerade Soul Society.) Vissa karaktärer introduceras, som "folket med Kon" men som jag är säker på att du har märkt gör de inte mycket . Du får kärnan bara genom att titta på avsnitt som inte fyller. Se upp dock när du kommer längre in i Bleach hoppar du över fler och fler avsnitt.