Anonim

Nytt tillvägagångssätt! ContiRoad-däck testat på landsvägar - vad gör det så speciellt?

I den tredje bågen ("The Ant and the Grasshopper") beskrivs fiendens objekt som "0,5: e generationen".

Vad betyder det ens? Jag trodde att det allra första objektet som byggdes i sig redan betraktades som första generationen. Är ett 0,5: e generations objekt någon form av subparimitation eller något?

Tydligen är det en generation 0.5 på grund av att den inte var ordentligt byggd, eftersom tekniken i dess land var för låg.

Den oceaniska militärnationens teknologinivå är inte tillräckligt hög för att faktiskt bygga ett ordentligt objekt, alltså kodnamnet för Generation 0.5.

Den innehåller flera billiga åtgärder för att hålla den ens stabil nog att röra sig.

En enda huvudpistol är fäst på sfärens vänstra sida. Det är några dussin meter långt och förstärkt med många stålbroliknande trådar. Det hade sannolikt varit bra utan dem, men det finns en risk för att pistolen skadar sig själv med sin egen vikt medan den hålls horisontell under långa perioder. Det är en billig motåtgärd som aldrig ens skulle övervägas för ett normalt objekt.

Eftersom det är en nedgraderad version av ett normalt objekt och byggt med felaktig teknik kallas det därför Generation 0.5.

Prologen och efterordet bekräftar att Generation 0.5 var en försämrad version av Informationsalliansens Gatling 033. Tekniken och designen gavs till den oceaniska militära nationen av MIB.