Anonim

BREAKING: Arbetslöshetstalet slog den stora depressionen Fortfarande INGEN STIMUL

I Sensha-dou, om tanken träffas och inte kan fortsätta striden, kommer den att höja en vit flagga. Det finns dock vissa fall då tanken träffades men fortfarande ingen flagga lyfts. Här är några exempel:

  • När Duck Team (volleybollklubbslag) slog St. Glorianas Matilda-tank, slog de den två gånger på nära håll men ingen flagga. Men när flodhästteamet träffade samma typ av tank en gång fick den tanken flagga.
  • I OVA, när Ooarai Girls High School slogs med Anzio High School, blev deras Carro Veloce träffade flera gånger, men fortsatte ändå sin kamp. De vred bara på tanken igen.
  • Det fanns flera fall när racket träffades och lossnade, men det fanns ingen flagga och de fixade det direkt. (Ingen av deras motståndare verkar attackera sina stridsvagnar)
  • Några andra fall som jag känner till förmodligen på grund av deras tjocka rustning som Kuromorimine Girls High Schools Mauss

Notera: De flesta tankar behöver bara en träff för att höja en flagga.

Beräkningen träder i kraft effekten av den faktiska pistolen i varje tank. Typ 89 som volleybollaget använde har en fruktansvärd pistol som inte ens kan tränga igenom röven från en brittisk Matilda. StuG III Ausf G att Hippo-teamet använder en pistol som har bättre penetration.

För Carro Veloce är deras resonemang att tanketterna bara vänds på grund av sin lilla storlek och att datorn som gör beräkningen inte registrerar det som ett penetrerande skott.

När det gäller Maus är det samma resonemang som fråga nummer 1. Mausen har mycket tjock rustning och regelbundna träffar från Ooarais stridsvagnar kommer aldrig att tränga igenom.