Anonim

Det har gått ett tag sedan jag läste Dressrossa Arc, så det kan finnas där (men jag skummade det och såg inte detta särskilt nämnt), men jag undrade: gör socker som gör någon till en leksak att personen inte kan använda sin djävulens frukt? Inte för att, som att skada någon (eftersom hon i princip använder de 3 lagarna om robotik) utan i allmänhet / för vardagliga saker?

1
  • Jag är inte säker men jag tror att de gör det. Hon förvandlade Robin till en leksak genom att röra vid en av armarna som skapades med sin djävulskraft och därefter var socker gratis och alla armar som Robin skapade är borta.

Det är svårt att säga. Hypotetiskt kan en leksak fortfarande ha en djävulsk fruktkraft eftersom Dr. Vegapunk gjorde det möjligt att ge objekt djävulsk fruktkrafter. Men den enda Devil Fruit-hållaren som blev till en leksak var Robin. Robin ses väldigt lite som en leksak: precis efter att hon blivit ett och följande avsnitt (avsnitt är manga, men hon ses lika mycket i anime). Om Robin kunde använda sin kraft skulle hennes armar sannolikt vara svaga leksaksarmar, så hon försöker aldrig ens använda den. Detta innebär i slutändan att vi ännu inte kan veta svaret med säkerhet och så vitt jag vet har ingen frågat Oda. Båda svaren är lika troliga.

Jag kan ha fel på det här men jag tror inte att vi någonsin har sett hennes krafter användas på någon med en djävul frukt och som ett resultat ser vi aldrig någon manifestation av djävul frukt makt ogiltigförklaring. På grund av detta måste jag säga att hennes krafter inte upphäver djävulens frukter eftersom det inte finns några omnämnanden om det i anime manga eller wiki. Länken nedan är till One Piece-wiki där du kan läsa om hennes förmågor. http://onepiece.wikia.com/wiki/Socker

2
  • Hon omvandlade Robin till en leksak.
  • Åh ja du har rätt. Jag visste att det var något jag saknade. Jag glömde.