Anonim

Mannen som blev en gud || Naruto vs Pain - AMV

Efter Pains död, kämpar den falska Madara Konan för att veta var Pains kropp ligger ... Under detta nämner han att Rinnegan är hans och han vill ha tillbaka den ... Jag kunde inte förstå det här ..

Föddes Smärta med Rinnegan eller implanterades den av falska Madara?

2
  • Konan är inte Pains syster!
  • förlåt för det..

Nagato föddes inte med Rinnegan. Det implanterades i honom av verklig Uchiha Madara innan hans (Madara) död.

Uchiha Madara aktiverade sin Rinnegan i ålderdom, så han gjorde en plan genom vilken han kunde återupplivas med Rinnegans Rinne Tensei jutsu efter att Akatsuki fångat alla Bijuu i Gedo Mazo. Han kunde sedan fortsätta med Månens ögonplan.

Han implanterade sin Rinnegan i Nagato, utan att Nagato insåg det, och fick Uchiha Obito att anta sin identitet som den falska Madara, så att Obito både kunde samla Bijuus med hjälp av Akatsuki och kontrollera Nagato för att använda Rinne Tensei för att återuppliva Madara.


Källa: Naruto Manga Kapitel 606. Jag vill inte klistra in skärmdumpar här, eftersom hela historien beskrivs fullständigt i det enda kapitlet.

Nej, han föddes inte med Rinnegan. Enligt wiki (betoning min),

När Nagato var barn transplanterade Madara Uchiha sina egna ögon i den unga pojken utan hans vetskap

En dag, under andra världskriget i Shinobi, försökte två Konoha shinobi hitta lite vila och mat i sitt tänkta att bli övergiven hem. Tro på att shinobi var där för att döda dem, dog hans föräldrar under det påföljande kaoset i deras försök att skydda Nagato, som förvirrad och chockad, misstog Konoha-ninja dem som fiendens shinobi. Efter att ha bevittnat hans föräldrars död använde Nagato i sin sorg Rinnegan för första gången och dödade angriparna. Nagato skulle så småningom betrakta detta som den första av två stora källor till smärta i sitt liv och först senare insåg att det var han som hade dödat de två shinobi.