Anonim

Sig Sauer P290 1: a upplagan: En pistol som inte fungerar

Varför berättade inte Robin Luffy vad som hade hänt under hennes träning sedan hon träffade Dragon, Luffys pappa.

Även möte,

Sabo

I Dressrosa-bågen.

Det verkar konstigt att ingen annan i besättningen delade sina berättelser med varandra.

Sedan strawat som Pirates återförenades har de varit på berg-och dalbana med evenemang. I One Piece-universum har inte mycket mer än några dagar eller kanske en vecka gått och de hade bara inte tid att "komma ikapp". De har alltid haft större saker att oroa sig för. Saken är, antar att de skulle ha haft tid, det är faktiskt mycket meningsfullt för Robin att hålla tyst om var hon befinner sig och det passar också helt hennes karaktär. Följande lista är skäl till varför Robin tydligen inte skulle ha berättat Luffy om Sabo.

  • Robin visste inte om förhållandet Sabo, Ace och Luffy delade. Hon visste bara att Ace och Luffy var bröder.
  • Även om Sabo berättade för Robin visste hon inte att Luffy ansåg Sabo vara död.
  • Även om Robin visste om allt detta (vilket verkar mycket osannolikt), skulle Sabo också betraktas som död för resten av världen. Så om något, ville han förmodligen behålla det så länge.
  • Sabo kanske till och med har bett Robin att hålla det hemligt för att inte förstöra överraskningen. Han ville förmodligen berätta för Luffy själv, liknande hur Shanks inte ville träffa Luffy under Marineford-kriget.
  • Robin har gömt sina aktiviteter sedan hon bara var barn, så det var helt naturligt för henne att inte prata om det ändå.
  • Även om Robin ville dela med sig av var hon antagligen uppmanades att inte göra det av Dragon själv, för att vara associerad med den revolutionära armén har stora konsekvenser. Världsregeringen kanske vill förhöra henne om den revolutionära armén, eftersom partier fortfarande är okända om dem i kapitel 787. De vill hålla en låg profil så länge som möjligt.

Redigera enligt Masked Mans kommentar:

  • Robin "umgås" inte riktigt mycket, hon är allvarlig för det mesta och kommer inte in i "personliga diskussioner" för mycket, så det skulle vara helt av karaktär för henne att prata i timmar om vad hon gjorde under timeskip.
1
  • 2 Bra svar! En annan punkt är att Robin inte riktigt "umgås" mycket, hon är seriös för det mesta och kommer inte in i "personliga diskussioner" för mycket, så det skulle vara helt otydligt för henne att prata i timmar om vad det gjorde hon under timeskipet.

Det beror antagligen på att Oda ville att utseendet på Sabo skulle vara mer en "överraskning" för läsaren (inte att det var särskilt överraskande i första hand).

Om Robin hade nämnt något innan det, skulle utdelningen ha minskat.

1
  • låter rimligt.