Anonim

Hur man manifesterar mer pengar med parallell verklighet (bortom lagen om attraktion)

Accelerator kunde kila 10 000 kloner av en annan nivå 5 esper, den 3: e mest kraftfulla esperen. Om han är så ovanför andra espers, varför räknades han inte som en nivå 6-esper redan? Vad behöver en esper räkna som nivå 6?

Medan de var kloner på nivå 5 esper, var experimentet ett misslyckande på grund av att klonerna var ganska svaga:

Systrarnas förmågor var mindre än 1% lika kraftfulla som för den ursprungliga Railgun. I genomsnitt var de bara nivå 2, och även de starkaste utvecklades aldrig utöver nivå 3.

(Railgun S, avsnitt 3)

Om de kunde ha klonat Misaka perfekt hade de bara behövt 128 av henne:

Baserat på simuleringarna har vi kommit fram till att genom att förbereda 128 slags slagfält och döda Railgun 128 gånger, skulle ämnet flyttas till nivå 6. Men eftersom det visade sig omöjligt att skaffa flera vapen har vi beslutat att använda systrarna, ursprungligen från det avstängda Radio Noise-projektet, som ersättare. Genom att distribuera ett stort antal beväpnade systrar och redogöra för avvikelser i produktionsprocessen ... Genom att använda 20 000 systrar i olika stridsscenarier kan vi uppnå en nivå 6-skift.

(Railgun S, avsnitt 5, sista raden var uppsatt på skärmen istället för att läsas upp)

Så Accelerator nådde inte nivå 6 efter att ha dödat 10 000 av klonerna eftersom de är så mycket svagare. (Hur exakt att döda en miljon myror skulle få dig att kunna bekämpa en björn är ingen mening för mig.) Men jag vet inte vad som räknas som nivå 6 eller varför de vill nå den (och hur de planerade att kontrollera Accelerator efter faktumet).