Anonim

Murdered Out Style Mod Kit Vaping Review

I manga, kapitel 647, såg jag att First Hokages träklon kunde höra diskussionen mellan original (Edo-Tensei) Hashirama och Madara Uchiha. Är detta möjligt?

Jag har sett att Yamatos träklon var inte kunde kommunicera med sitt original, det var därför han använde hörlurar. Jag vet också att när skuggklonerna är inställt den ursprungliga användaren får sin upplevelse.

1
  • Yamato kan göra växtbaserad bugg, jag antar att Hashirama har något mer kraftfullt / effektivt

För att förstå detta måste du dyka lite djupare i träkloningstekniken

En klon som skapas genom att använda chakra för att ändra användarens egna celler till vegetation. Klonerna kan vara lika enkla att fungera som en trädocka för användning i Body Replacement Technique eller helt rörliga och kunna utföra tekniker. De har förmågan att resa långt från användaren och kan kommunicera med originalet. källa

Beroende på hur komplicerat du gör träklonen själv kommer det till och med att kunna kommunicera. Yamato borde också kunna kommunicera med sin träklon, även om detta kan vara svårare för honom eftersom han har några hashiramas-celler. Men är inte lika stark / chakra rik som han

Eftersom de delar samma celler kan Yamato spåra dess plats, kommunicera med den över långa avstånd och absorbera all information den har samlat genom att lägga handen på den. Yamato kan också använda en fröformvariant till denna teknik som fungerar på samma sätt: han kan spåra vem som helst som han planterar frön på genom sitt svar på sitt chakra. källa

5
  • Vad de menar med att kommunicera här? Telepatibaserad komplett kommunikation (som Yamanaka-klanen) eller bara dela nuvarande plats?
  • Länken du angav säger att även Yamato kan kommunicera med sina kloner precis som hashirama. Det talar inte om några cellbaserade problem.
  • @RikuduSennin Det anges inte direkt hur de kommunicerar, men eftersom det är en direkt klonuppbyggnad av dina egna celler är det troligt att telepati är. När det gäller celldelen sa jag att han har hashirama-cellerna. men inte samma mana resevoir som kan göra det svårare för honom att upprätthålla mer komplicerade träkloner.
  • Jag vet att yamato har hashiramas celler i kroppen (tack vare orochimarus experiment). Min fråga är att wiki säger att Yamato också kan kommunicera med sina kloner utan att nämna något om kommunikationsgränserna (bara dela plats eller telepati eller något annat).
  • @RikuduSennin som anges på wiki även om det inte förklarar ordentligt "Eftersom de delar samma celler kan Yamato spåra dess plats, kommunicera med den över långa avstånd" Det beror på att de delar samma celler att de kan kommunicera. Med det mest troliga sättet är telepati men det säger bara att de kan kommunicera på grund av att de har samma celler.