Anonim

Byakuyas invändning

Förutom sin bankai observeras Byakuya med tre tekniker:

  • Gokei

    Jag tror att det var i strid med Hitsugayas Reigai, men jag är inte säker

  • Senkei

    medan han kämpade mot Ichigo vid Rukias avrättning

  • Sh kei

    i samma kamp som ovan

Inte bara är detta det största antalet Zanpakut -förmågor som vi har sett i ett svärd (tror jag), men var och en av dem verkar mer kraftfull än den förra (och mer kraftfull än sin bankai!).

Så exakt är dessa tre tekniker? Varför är Byakuya den enda i Bleka att ha så många olika tekniker som finns i hans Zanpakut ?

De är olika former av hans bankai, uppnås genom att ordna knivarna i olika mönster. Hans bankai är mångsidig av sin natur (består av otaliga små bladfragment) och ger honom flera former, med varierande kombination av attack och försvar.

Huruvida en bankai kan ha flera former beror på dess natur. Hitsugaya Toshiro och Abarai Renji skulle kunna uppnå också flera bankai-former med övning / träning. Den förra kunde forma Hyorinmarus is till olika former (som fairy-tail's Grey), medan den senare kunde ordna om Zabimarus segment. Shinigami som Komamura, Tousen eller Soifon skulle sannolikt inte ha flera bankai-former på grund av deras bankai.

Förresten är Byakuya inte längre den enda kända shinigami med flera bankai-former

som Yamamoto Shigekunis bankai har avslöjats.

Dessutom har Byakuyas syster, Rukia shikai med flera former:

Tsukishiro, Hakuren, Shirafune och Juhaku

Byakuya är inte den enda med flera tekniker för sin Zanpakut . Alla huvudpersoner verkar ha flera tekniker och förmodligen de andra också men vi har inte sett det (ännu).

Jag antar att detta beror på (tung) träning, som går med allt: När du tränar mycket får du mer erfarenhet, ökar dina färdigheter och får mer inblick i hur du gör dina färdigheter. Allt detta resulterar i nya idéer om hur man använder ett vapen och därmed i flera tekniker.

Tecken klättrar i klassrankning när de visar tillräckligt med skicklighet (och det finns en "fri plats"), så när man tittar tvärtom: de höga (er) rankade karaktärerna kommer sannolikt att ha en hög (er) skicklighetsuppsättning och därmed flera tekniker.