Anonim

Yoshimura är tänkt att vara den här kloka gamla mannen, som var ond tidigare. Men han har en kakuja och det nämns i Tokyo Ghoul wikia att han var tvungen att kannibalisera för att få den. Om jag minns rätt, i flashbacks när han var en ond ghoul har det aldrig visat att han har en kakuja. Kannibaliserade Yoshimura efter att ha blivit "en bra kille"?

Detta diskuterades inte specifikt eller förklarades i mangan. Men i Kapitel 119,

det nämndes att när Kuzen hörde talas om One-Oyed Owl, tog han One-Eyed Owl's plats av rädsla för att organisationen, V, skulle få reda på att Ugglan var hans barn.

Om du märker att Yoshimura berättade för Kaneki sitt förflutna, talar han om det i en tredje persons synvinkel

(genom att använda 'Kuzen' istället för 'I').

Även om detta bara kan vara en berättelsestil, tolkade jag det som hans dissociation av hans nuvarande jag från sitt tidigare jag. Han vill inte ses som vad han var tidigare. Lägg också märke till hur Yoshimura nämner detta i Kapitel 119:

"Och så tog Kuzen platsen för den enögda ugglan." Inte 'Yoshimura intog platsen för den enögda ugglan.'

Förutsatt att Anteiku grundades och han antog identiteten Yoshimura efteråt, betyder detta att han kannibaliserade innan han blev Yoshimura. Medan wiki nämner det

han gick redan under namnet Yoshimura när han fick reda på sitt barn, detta var inte direkt angivet eller förklarat i mangan så vitt jag vet så jag har ingen aning om var wiki får sin information. Det nämndes bara att tiden gick.