Anonim

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

Jag sökte på internet och jag hittade den här artikeln på Anime News Network,

En sida på Shonen Jump + -webbplatsen meddelade att Yoshihiro Togashi återupptar sin Jägare Jägare manga i Ankoku Tairiku (Dark Continent) -bågen. Årets 16: e utgåva av Shueisha's Veckovis Shonen Jump tidningen kommer att avslöja mer information på lördag.

Finns det någon som vet om detta var verkligt, och finns det några andra nyheter om återkomsten av Jägare X jägare?

1
  • 5 Om du inte är insider inom branschen finns det ingen ytterligare information just nu förutom informationen i artikeln som du har länkat. Källan i sig är legitim eftersom 1) den kommer från en ansedd webbplats som rapporterar anime- och manganyheter och 2) nyheterna kommer direkt från utgivaren. Det är redan där. De enda frågorna som fansen tänker på är hur länge det är till nästa paus.

Äntligen fick vi en bra nyhet.

Enligt denna länk och wiki:

Det har gått ett par senaste veckor för fans av "Hunter x Hunter". Efter att Shueishas "Weekly Shonen Jump" meddelade i mitten av mars att "Hunter x Hunter" skulle återvända till tidningen (bekräftad den 18 april) efter att ha varit på paus sedan 2014, har fans i Amerika nu ännu mer att se fram emot, som Adult Swims Toonami avslöjade att en engelsk dub för serien kommer att sändas i nätverket från och med den 16 april.

Tillkännagivandet gjordes fredag ​​under en pre-show-funktion på Adult Swim-webbplatsen Toonami: Pre-flight. Serien har premiär i nätverket från och med den 16 april kl.

3
  • Till och med jag är glad över denna anime. Jag hoppas att det blir bra igen: D
  • vi hoppas alla att det stannar länge den här gången: p inte som det förflutna och HXH är en STOR ANIME det är säkert: D
  • 1 @LightYagami den här frågan kommer förmodligen att dupliceras mycket de närmaste månaderna. Kan du ändra ditt svar för att ha året som April 18,2016 så att när denna fråga dupliceras kommer läsaren att få lite mer tydlighet i lösningen?