Anonim

RÖD VELVET (레드 벨벳) - RBB (riktigt dålig pojke) | Engelsk version

När Gon förvandlades mot Pitou ökade hans Nen mycket. Varför såg vi ingen reaktion från människor som kände det som Kungen, de andra kungliga vakterna eller Netero (om de fortfarande levde)? I valbågen såg vi alla känna Allukas kraft, eftersom den var väldigt stor. Jag kunde säga detsamma med kungens födelse, för han föddes med Nen.

0

Det finns flera faktorer:

1) Avstånd: Gon och Pitou var ett betydande avstånd från de viktigaste stridsområdena.

2) Användarnas varierande användning av In och En.Under stridsscenariot är detta mycket viktigt mot valet som var en mer vänlig miljö. De flesta av dem var i sina egna aktiva strider och koncentrerade sig antingen på att smyga eller slåss.

3) Jag tror att de tenderar att plocka upp den största aktiva källan till nen. När kungen föddes såg Pitou upp och använde sin nen (En) för att kanalisera den i ett defensivt nät som omger boet. Alla var så rädda för att komma nära boet att de inte skulle ha varit tillräckligt nära för att känna hans nen i sitt passiva tillstånd. Pitou kunde också ha potentiellt maskerat eller delvis maskerat Gons nen i deras kamp eftersom hon flydde bort från honom mot de andra.

4) Gon i en förstärkare, de kämpar genom att koncentrera sina nen i sina egna kroppar, tillsammans med allt annat på listan skulle detta bidra till varför de inte kunde känna det eftersom han tenderar att koncentrera sina nen mer inåt.

Och jag kanske har fel när det gäller den sista (ett tag) men jag trodde att Killua som var närmast kände skillnaden.

Gon använde aldrig Nen mot Pitou. Han använder On (怨, Malice) http://hunterxhunter.wikia.com/wiki/On, som drivs av hat och hämnd.

'På', som används i filmen 'Last Mission', varnar inte andra Nen-användare när de släpps ut i stor volym.

Gon kände sig använt och ljög för Pitou eftersom hon avslöjade att Kite var död och inte kunde återupplivas. Han kallade till sig denna ondska och hatar att mogna och döda Pitou.

Gons aura efter och under denna omvandling är en kombination av gulaktig / orange och svart, exakt samma som hans ögon när han kämpade mot Jed i "Last Mission".

1
  • Jag tror inte att han använde On, som är exklusivt för den filmen. För att använda On måste du göra ett kontrakt med Jed och absorbera hans blod på något sätt, vilket inget av Gon gjorde. Det fanns aldrig något förslag om att han använde dig något annat än Nen.