Anonim

White Haired Kaneki First Impressions - Tokyo Ghoul Chapter 61-75 Discussion 東京 喰 種 - ト ー キ ョ ー グ ー ル -

I kapitel 72 i volym 8 nämner Nishio för Kaneki att hans förmågor kommer att förbättras om Kaneki tar på sig masken.

Såvitt jag vet är det bara en mask (utan speciell kraft eller något). Så varför ökar det hans stridsförmåga?

Masken täckte Kanekis näsa och mun. Detta hjälper honom att undertrycka sin lust att äta motståndaren genom att minska hans luktförmåga. Kom ihåg att Kanekis fördärvliga förmåga ursprungligen är Hanazawa Kanas ... ingen vänta ... Rize, med smeknamnet Glutton för sin stora hunger.

Genom att undertrycka denna lust att äta kan han koncentrera sig mer på kampen eftersom han inte är orolig för att bli fördriven och gå berserk.

2
  • Har du någon källa för att hänvisa det?
  • Anime. Under sin kamp med en utforskare höll han sin mask som täckte näsan och munnen trots att han var överväldigad. Men när han öppnade dragkedjan som täckte hans munområde biter han utredaren och slog honom. Men därefter gick Kaneki berserk och knivhuggade sin kollega som han beklagade.

För att skydda sig själv, som människa. Genom att ta på sig masken sätter han på sig att bli en galning och kan slåss som han måste, med vetskap om att genom att ta av den kan han vara "mänsklig" igen och som sådan kan han slåss hårdare med den på. Att slåss utan masken innebär att acceptera att han är en galning om han kämpar med sin fulla styrka, och som sådan utan masken kommer han att hålla tillbaka för att försöka förbli "mänsklig".

Under sin tortyr kom han dock att acceptera sin gula hälft som en del av sig själv, och hans mask tappar sin mening, bara blir ett medel för att skydda sin identitet från andra då som en känslomässig krycka. Nishio kände naturligtvis bara den gamla Kaneki, som ville hänga på sin mänsklighet så länge han kunde.

(Touka är faktiskt densamma, agerar mycket mer hänsynslös med sin mask på då hon är när den är avstängd, på grund av hennes starka önskan att vara mänsklig trots att hon vet att hon inte alls).

troligtvis väder efter touter av Jason eller inte är masken grundläggande hans gate långt in i hans monströsa sida på grund av det faktum flera gånger genom mangan visade han extrem medkänsla mot alla sina vänner och till och med vissa människor av den skuggiga sorten men som ett exempel när han hade det på att riva isär restaurangen han har absolut ingen moral även om det faktum att det kunde ha bönor flera där hur inte förtjänade döden och till och med stöta på Amon i anime efter att han TOOK av masken hans förmågor minskade kraftigt så i princip hela tiden försökte han fortfarande hålla fast vid att vara åtminstone civilt för andra och vara någon men när masken var påslagen gick han ut vid mer än ett tillfälle.

det är också en möjlighet att han försökte begränsa sin lust att äta men det var på flera gånger användningar som hans första möte med Amon som gjorde honom galen. han använde också masken som en symbol för sin sanna natur, för den designades direkt för honom med ögonlappen, läppmunnen och bultarna i nacken för att visa att han är ett monster och som utseendet säger ett halvt bröd