Anonim

Solo Flawless Pit of Heresy Using Next Season's Meta

Jag har fått en fråga som jag inte kan tycka räkna ut vem som använde Izanagi först. Jag trodde först att det var Rai Uchiha, men när jag ger det svaret uppgav många att jag har fel.

Vem använde Izanagi först?

1
  • Välkommen till Anime & Manga, en Q & A-webbplats om anime och manga. Bara ett vänligt råd om du inte vet, den här webbplatsen är lite annorlunda än traditionella forum. Överväg att ta en snabb rundtur för att förstå hur den här webbplatsen fungerar och njut av ~

Flera olika timmar av förvirring senare:

Sann svar

"Enligt Itachi fanns det en tidpunkt då medlemmar i klanen missbrukade de förmågor som Izanagi gav, istället helt enkelt att kasta tekniken för att undkomma de oönskade resultaten av deras handlingar. Även om detta resulterade i lite problem om bara en person använde Izanagi, om det fanns två eller flera hjul, skulle de börja kämpa med varandra om personligt gynnsamma resultat. Eftersom d jutsu-användare sannolikt inte skulle ge efter för okulär genjutsu, skapades Izanami som en metod för att tillrättavisa sådan och rädda dem från sin egen arrogans. Genom att fängsla dem inom en oföränderlig slinga av händelser tvingades offret att acceptera den verklighet de skapade om de någonsin ville undgå illusionen. " - Så vi vet verkligen inte vem den första personen var.

Information om Izanagi:

Användare:
1. Danzo Shimura
2. Madara Uchiha
3. Obito Uchiha
(endast anime :)
5. Baru Uchiha
6. Naka Uchiha
7. Rai Uchiha
#: Okända blocks / blokettes från Uchiha

Naka beskrivs för att ha "kunnat väcka sin Mangeky Sharingan och blev besatt av tekniken Izanagi, som han använde för att döda några av sina egna klaner." Medan "Baru var ett fåtal medlemmar som kunde väcka Sharingan i sin ungdom" tillsammans med Rai som "kunde väcka Sharingan i sin ungdom". Vi känner inte till Madaras ålder när han kunde använda Izanagi, till och med ungefär, även om han inte verkar ha det i sin ungdom?

Om du tar anime som definitiv det är mellan Baru och Rai som är de första. Det är inte klart vilken person som använde det först eftersom de båda vaknade till makten i sin "ungdom", ingen beskrivning ges.

Izanagi är en genjutsu som kastas på användaren istället för andra och är den mest kraftfulla bland denna typ av genjutsu.

Izanagi kan endast användas av de med de genetiska egenskaperna hos Sage of Six Paths. Uchiha, härstammande från Sage, kan utföra Izanagi med sin Sharingan. Även med ett sådant öga som fungerar som ett medium, har det ett pris att få makten att tillfälligt styra verklighetens flöde som användaren anser lämpligt. man har mycket begränsade tidsreserver inom ett enda öga för att åberopa denna teknik. Denna teknik skulle normalt endast användas för de mest allvarliga situationer och under ett kort ögonblick, efter att Sharingan som Izanagi kastades med överskrider gränsen, blir maktlös och permanent blind, även om dess syn och kraft kan återställas genom att vidareutveckla den in i en Rinnegan. Av denna anledning märkte Uchiha det som en kinjutsu.

Danz Shimura, i ett försök att praktiskt använda tekniken, hade tio Sharingan inbäddade i sin högra arm. För att använda Izanagi till sin fulla potential måste användarna också ha de genetiska egenskaperna hos Senju, som också härstammar från Sage. Delvis av den anledningen lät Danz transplantera en del av Hashirama Senjus DNA i armen, vilket förlängde tidsperioden för varje Sharingans Izanagi till en minut, vilket gjorde att han kunde använda tekniken i upp till tio minuter totalt, med pauser mellan till spara tid. Men eftersom Danz inte är en Uchiha sjunker hans chakranivåer väsentligt varje gång han aktiverar denna teknik.

(Eftersom tidslinjen och tomten är så rörig och trasslig kan jag ha fel på svaret)

Källor: (Det finns mycket, det hjälper dina ögon)

http://naruto.wikia.com/wiki/Izanagi
http://naruto.wikia.com/wiki/Uchiha_Clan_Downfall
http://naruto.wikia.com/wiki/Naka_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Rai_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Baru_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/First_Shinobi_World_War
http://narutofanon.wikia.com/wiki/Era_of_the_Warring_States
http://naruto.wikia.com/wiki/Warring_States_Period
http://naruto.wikia.com/wiki/Third_Shinobi_World_War
http://naruto.wikia.com/wiki/Izuna_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Tajima_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Madara_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Obito_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Shin_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Itachi_Uchiha
http://naruto.wikia.com/wiki/Izanami
http://naruto.wikia.com/wiki/Hashirama_Senju
http://naruto.wikia.com/wiki/Danz%C5%8D_Shimura
http://naruto.wikia.com/wiki/Izanagi_and_Izanami