Anonim

# خليك_بالبيت

När Saki var yngre sa Tomiko (chef för etikkommittén medan Saki växte upp) att hon skulle bli ny chef för etikkommittén eftersom hon är bäst lämpad för positionen i byn. Saki lärde sig till och med redan grunderna i Tomikos teknik för att förlänga sitt liv genom att studera hur man sätter ihop en trasig vas med bara hennes juryoku (Cantus eller psykisk kraft).

Men i slutet av serien var jag inte helt säker på Sakis position / jobb. När hon besökte museet bakenezumi (queerat eller monster rat) för att döda Yakomaru / Squealer, nämnde hon att hon redan hade förberett en ursäkt eftersom en sådan åtgärd var olämplig för någon i etikkommittén. Men jag tror att hon också tidigare sa att avdelningen av Exospecies Control (eller Mutant Management) hade slagits samman med etikkommittén. Eftersom / eftersom hon redan hade arbetat med den avdelningen före attacken mot byn, är det möjligt att hon fortsätter sitt jobb relaterat till exospecies medan hon arbetar under etikkommittén.

I grund och botten ersatte Saki Tomiko som chef för etikkommittén? Ditt svar kan antingen vara från romanen eller något jag saknade från showen.

3
  • Saki säger ganska tydligt att hon blir chef för etikkommittén i det sista avsnittet. Letar du efter ytterligare bevis än hennes egna ord?
  • Som jag sa i frågan kanske jag har missat något. Jag åt middag medan jag försökte titta på så det skulle inte vara förvånande om jag missade det. : P
  • Åh du har rätt. När hon ser tillbaka på den scenen säger hon inte att hon är den huvud från etikkommittén. Hon säger bara att hon blir en medlem.

Enligt vad hon sa i förra avsnittet

"Avdelningen för Exospecies Control blev en direkt underavdelning av etikkommittén och jag var både medlem i etikkommittén och Exospecies avdelningschef."

Hon nämns aldrig som chef för etikkommittén och vi kan anta att hon tycktes fokusera på queerats just nu och inte ledde hela byn, medan chefen för etikkommittén är mer sannolikt en ledare för byn. Men i framtiden kan hon vara.