Anonim

Att orsaka drama mellan andra Youtubers * DE Kämpar *

I kapitel 824 i One Piece visas Jack liggande orörlig på havsbotten och väntar på att hans besättning ska komma och rädda honom efter att ha besegrats av den gigantiska elefanten Zunisha. Hans mask är trasig och hans hajliknande tänder (som liknar Arlong och Hodi - hajfiskarna) avslöjas. Men till skillnad från andra användare av djävulens frukt passerar han inte eller har inga svårigheter att andas i havet.

Min fråga är: är Jack som råkar vara en djävulsk fruktanvändare av Zoan också en fiskman, eller finns det någon annan möjlighet till hur han kan överleva så länge under vatten?

7
  • Det finns inget definitivt uttalande ännu vad Jack är. Som du sa är en fiskare sannolikt en möjlighet.
  • Detta påminner mig om Vander Decken IX från fishman island arc som också var en djävulsk fruktanvändare. Visades han någonsin ha svårt att andas i havet?
  • Jag tror inte det. Men varför är andning alls relevant? DF: er tar förmågan att flytta under vatten, kväver de inte nödvändigtvis användaren. Det är bara att andra arter inte kan andas udnervatten som fiskare kan.
  • @deviantfan Det är poängen. Så om Jack kan andas under vattnet är han troligen en fiskare, eller hur? eller finns det någon alternativ förklaring?
  • @Naveen Har inte Vanderdecken alltid en bubbeldräkt när han inte är i palatset eller på sitt skepp?

Ja, Jack som fiskare är den enda logiska förklaringen för att han överlevde mitt i havet. Som du redan noterade ser han ut som en fiskare också. Hans djävulens frukt hindrar honom från att röra sig, men det hindrar honom inte från att andas (kom ihåg att i Arlong park kunde Luffy andas medan hans kropp var under vatten när Nojiko (Namis syster) och Genzo fick huvudet utanför poolen).

Det verkar också som om det inte var första gången han befann sig på havets botten eftersom han förväntar sig hjälp som om det var normalt, och vi kan anta att han antingen kan prata med närliggande fiskar eller så har han ett vivre-kort på sig och kommer bara att dö om ingen kommer till hans räddning innan han dör av hunger.

3
  • Det var inte Nami utan hennes syster och den gamla killen med pinwheel
  • @Darjeeling sant!
  • @Darjeeling när jag såg anime Luffy tänkte på den gamla killen när han använde gomu gomu inget pinwheel.

I direkt motsättning till föregående svar. Jack beskrivs eller definieras inte som en fiskman enligt den enda wiki-länken här Jack Beskrivning länk

Jack är en man med massiv karaktär som dvärgar sina besättningsmedlemmar och till och med de mycket stora minkarna Inuarashi och Nekomamushi.

Nyckelfras vara Jack är en man. Med tanke på att det också finns betydande bevis som ökar trovärdigheten att han faktiskt är mänsklig.

Fiskare i utseende

Det beskrivs vidare i wiki att Fishmen beskrivs som följande:

Fiskare är mer fiskliknande än merfolk, och ser vanligtvis ut som en kombination mellan en man och en fisk eller annan vattenlevande varelse, såsom en bläckfisk, manta ray eller såghaj; de har dock fortfarande ben (faktiskt har Decken fyra). De har också gälar mellan axlar och halsar, ibland täckta av sina kläder, och de har ofta svampiga händer. Beroende på art kan de ha flera lemmar (främst extra armar).

Länkad här

Med tanke på att alla fiskare har något slags gälar mellan axlar och nacke och att vi har sett Jack full frontal topplös och han har inte visat några tecken på dessa på grund av pälsen som han bär.

Detta kan betyda 1 av 3 saker:

1) Han är inte en fiskare och det finns en logisk möjlighet för varför att vara över huvudnivån nedsänkt i vatten inte fick honom att drunkna, dö eller freak out

2) Han är en folkfolk men det har inte diskuterats fullständigt ännu och hans härstamning och förmåga.

3) Han är faktiskt fiskare men kunde inte röra sig på grund av begränsningar via djävulens fruktkrafter.

Jag håller inte med skäl 2 och 3, för vilken mening skulle det ge? Han är den första antagonisten i serien som inte möter någon av stråhattarna som ger honom tillbaka antingen i den nuvarande hela kakbågen eller nästa båge (förhoppningsvis wano-land) fördärvar den nieche för hans karaktär. Om han i själva verket var fiskare eller vanligt folk, varför såg eller hörde vi inte något om honom från fiskbågen? Eller Jinbe? Eller Kienmon och momonosuke? Det är inte logiskt att alla dessa personer bara glömde honom.

Sammanfattningsvis tror jag att anledning 1 är faktum här. Men det leder till den brinnande frågan, hur är han ok under vattnet?

Det finns två möjligheter i det här fallet, den första är att han som en zoantyp kunde ha matriserat sina lungor till en punkt där de håller mer luft utan att utvidga resten av hans kropp på grund av ökad kontroll över sin zoanmakt.

Det andra och mest troliga fallet är att han faktiskt drunknar ihjäl men han är så tuff bada ** att han inte visar att han ens bryr sig och faktiskt kan överleva.

Sanningen i saken är

Ingen vet faktiskt säkert eftersom det är för tidigt att berätta, vi vet säkert när mangan når en punkt där halmhattarna eller någon har att göra med Kaido och vi lär oss lite mer om odjurets pirater. Men från och med nu med den information vi har framför oss. Jack är en man.

5
  • 2 +1 för vi vet inte. +1 för noggrant genomtänkt. -1 för "Jack is a man". Per utseende ser han ut som Dellinger som är en hybrid (och faktiskt har egenskaper som liknar den oklassificerade Gekko Moria ... va). Enligt citaten, man = / = människa och wiki = / = kanon och dåligt skrivande = / = bra bevis. Resten av dina argument är spekulationer. Ditt svar skulle vara korrekt om det bara var "Vi vet inte"
  • @kaine Jack is a man wiki säger det. För att bevisa att han inte finns måste det ändras i wiki eller någon annan trovärdig källa som säger det. När jag tittade på det. Jag hittade ingenting. Så till mitt försvar tror jag inte att jag förtjänar -1 alls.
  • 5 wiki är inte trovärdig. Det är användarredigerat, noncanon och inte kvasi-peer-granskat (som jag hänvisar till hur den här webbplatsen fungerar). Svaren på den här webbplatsen måste vara mer trovärdiga än den wiki. Du satte fortfarande ett +1 vilket är det maximala jag kan ge dig.
  • Att citera One Piece-wiki är absolut skräp. Själv försökte jag lägga in informationen om att han förmodligen är en fiskman i wiki, och någon skitstövel redigerade den med "nej" och gav ingen förklaring alls. Och för att vara tydlig avskräcker wiki inte spekulation så länge det finns tydliga bevis (även om det måste redigeras när det motbevisats). Det finns många artiklar som använder det exakta formatet jag försökte använda.
  • Jag känner att eftersom vi nu har Wano utforskat i mangan kan vi få lite exponering om detta. Om jag stöter på något längre kommer jag tillbaka för att uppdatera mitt svar.

Jack är en halv ras, som kampfisken halvras i Doflamingos besättning. Det skulle förklara hans mänskliga utseende och hans tänder förändras precis som Doflamingos besättningskompis, och eftersom han är DF-användare begränsar det hans rörelse i vatten.

Bara en idé, men kanske finns det något med de syntetiska djävulens frukter som alla använde som minskar deras känslighet för vatten?

Eller kanske kan det vara relaterat till Kaido och hans oförmåga att dö.

Det finns många obesvarade frågor som kan knytas till varför Jack kan överleva under vattnet, men jag personligen håller inte med om att det är på grund av att vara fiskare. Krypningen från Fishman Island som ville gifta sig med Shirahoshi kunde inte överleva i vatten eftersom han hade en djävulsk fruktkraft.

Jag tror att han är en del fiskare. Från vad jag kunde säga när masken avstod liknade han en fiskare av rovdjurstyp. Jag tror att han kan andas under vattnet men han är orörlig.

Jack använder inte en syntetisk djävulfrukt, varför skulle inte de flesta av Kaidos besättning använda dem om du bara kunde göra en forntida Zoan när som helst varför göra moderna djur Sapi ser också mer mänsklig ut än fiskmannen så Jack kan vara hälften för allt vi vet .

De flesta av er säger antingen att han inte är fiskare utan människa eller att han är fiskare och inte mänsklig, kanske till och med merman. Men vad sägs om hälften? Det visas att det är möjligt att någon kan vara en del fiskare och delvis mänsklig. exempel: Dellinger, han var en människa som var en del av att slåss med fisk så det är möjligt att Jack är en del av fiskmannen, vilket förklarar sitt mänskliga utseende men till synes fiskmans styrka och förmågor som att andas under vatten. Han verkar också ha horn, men de har metalldelar i början på huvudet, så det är möjligt att de är falska.