Anonim

Demi Lovato - Something That We're Not (Lyric Video)

Tillbaka under 2010 inledde TV Tokyos anime-avdelning och Aniplex ett projekt som heter Anime ingen Chikara. Efter att ha producerat tre anime med originalberättelser, Sora no Woto, Senkou no Night Raid och Occult Academy, sattes projektet i paus och återupptogs aldrig.

Presidenten för Aniplex Koichiro Natsume sa 2012, "tyvärr kan jag inte säga att detta var en framgång", men han sa inte exakt vad som var fel med projektet.

Finns det några källor eller data som förklarar varför Anime ingen Chikara avbröts? Är denna suspension relaterad till Senkou no Night Raid kontroverser om tolkningen av manchurisk händelse, orsakar att avsnitt 7 bara släpps online eller finns det mer praktiska skäl bakom detta beslut?

2
  • För att det inte var ekonomisk och popularitetsframgång?
  • Jag brukar hålla med Euphoric här. Jag tror att serien som var en del av det bara inte lyckades. Tyvärr kan jag inte hitta några tittarnummer för att säkerhetskopiera detta.

En sak som Koichiro Natsume sa var att det var ett ettårigt projekt. Det är svårt att avgöra från vad han sa om det var planerat att vara ett år från början eller om det slutade bli ett år, men om det var planerat att vara ett år, så avbröts det inte utan slutade bara.

En sak som han sa var att det skulle vara fyra projekt. Endast tre släpptes, vilket kan ha varit det misslyckande han pratade om.

När det gäller avsnitt 7 spelade de faktiskt ett ersättningsepisod (avsnitt 7.5) samma dag som avsnitt 7 skulle släppas, så de hade faktiskt ett avsnitt den dagen. Från att läsa om det verkar det inte som om de var tvungna att strömma det online men valde att istället, men det är svårt att säga.

Det är svårt att säga exakt hur frivilligt avslutandet av programmet var, men Koichiro Natsume antyder åtminstone i sin intervju att det var avsett eller åtminstone hamnade mer som ett inlärningsverktyg än någonting annat.