Anonim

Under Vampire Knight (den första säsongen) delar Yuuki ett rum med Yuri. Under Vampire Knight Guilty, men när de alla är ute för paus, har Yuukis rum bara en säng i sig. Varför stannar hon inte längre i sovsalen? Var bor hon istället?

1
  • Jag har inte mycket erfarenhet av vampyrskolor, men det är inte ovanligt att sovsalar ändras efter varje termin eller varje år.

Det finns ett antal rum som Kaien har för gäster; Jag är ganska säker på att Zero använder en av dem själv, och du ser en som används när Hanabusa stannar kvar när Night Class går av för deras paus. Jag är också helt säker på att Maria stannar kvar i en annan efter den första säsongens slut.

Rummet Yuuki är i, jag tror är ett "speciellt" rum som Kaien sparat just för henne (om hans mentalitet är något att gå med). Tänk på att Yuri kanske har lämnat campus för att besöka familjen, så det är mycket möjligt att Yuuki bara stannade i samma rum med Yuri för att hon var där och att rummet där hon ses i Skyldig är förmodligen hennes ursprungliga rum.

Men anledningen till att hon är där inne kan vara relaterad till Kaname.

Till och med Shizukas död var en del av Kanames planer på att dra ut senaten, låta dem släppa Rido och sedan döda Rido med hjälp av noll. Kaname visste att medan han inte var där och Yuukis minnen fortfarande förtrycktes, kunde hon bli ett mål eftersom Rido alltid riktade in sig på henne. Kom ihåg att Ichiru försökte få Yuuki att dricka en blodflaska medan hon sov, men Hanabusa stoppade honom; helvete, då han kände till Kaname, visste han förmodligen vad Akatsuki sa till Hanabusa och visste den exakta anledningen till att han stannade och visste att Hanabusa skulle skydda Yuuki för honom.