Anonim

【# と あ る OM】 恒常 & 配 布 の み で ベ ハ シ ャ ナ を 6T ワ ン パ ン 攻略!? 『と る 紅蓮 の 炎 髪 髪 髪 目録 禁書 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録 禁書 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録 目録

Jag letar efter ett visst avsnitt från en magisk tjejanime, men jag vet inte namnet på den anime. I avsnittet jag letar efter hittar hjältinnan en bebis, och för att kommunicera med den använder hon sina krafter för att förvandla sig till en bebis. Men eftersom barn inte kan prata så bra kan hon inte uttala de magiska orden för att byta tillbaka. Vet någon vilken anime detta kan hänvisa till och vilken episod? Tack på förhand.

2
  • Lägg till mer information, som anges i meta.anime.stackexchange.com/questions/891/…
  • Jag önskar att jag kunde, men det är alla detaljer jag har; Jag fick beskrivningen från en persons kommentar på en annan webbplats, men sa att beskrivningen var så vag. Jag är ledsen för att jag inte kunde ge mer information ... :(

Jag känner till en manga (som också har en anime) en flicka vände sig som en baby, men hade svårt att byta tillbaka på grund av "babyspråket", men syftet var inte att prata med en annan bebis utan att vara en ersättare tills den faktiska bebisen är tillbaka.

Mangaen är Hime-chan no Ribbon, i böckerna hände denna händelse i ett bonuskapitel i volym 9.

2
  • Tack så mycket; Jag vet inte om det här är mangan som personen hänvisade till i kommentarerna jag läste (han publicerade detta nyligen och har inte lämnat några detaljer sedan), men det verkar nog nära för mig. Jag låter fortfarande frågan vara öppen en liten stund till, för alla fall. BTW, jag läste kapitlet du nämnde, och mangan ser bedårande ut när alla står upp, så jag ska kolla in det mer. Tack igen!
  • du är välkommen, det är verkligen riktigt söt (och det är också kul), jag rekommenderar det