Anonim

Wolfsong

I det första avsnittet av Black Bullet sades det i berättelsen att alla förbannade barn är tjejer. Har detta förklarats varför i ljusromanen? Omvandlas pojkarna omedelbart till gastrea när de smittas av viruset eller vad? Så vitt jag kan berätta från de 13 episoderna av anime förklarades det inte.

1
  • 7 eftersom det säljer varorna

Jag kan inte säga säkert om eller när detta nämns i ljusromanen, men mangan täcker det verkligen mer uttryckligen.

I vissa fall kan Gastrea-viruset tränga in i en gravid kvinnas mun, och detta kan leda till födelsen av ett '' förbannat barn ''

Dessutom, när Rentaro pratar med den gamle mannen som sköter de förbannade barnen utanför staden, sker följande utbyte, vilket belyser varför de förbannade barnen alla är kvinnor:

Enkelt sagt, när Gastrea-viruset kommer in i en mor och infekterar ett befruktat ägg, kommer viruset i sig att tvinga barnet att bli kvinna, förutom att få andra vanliga drag, som röda ögon. Om ett embryo redan har passerat den punkt där celler har börjat specialiseras och det har beslutats om sex, kommer Gastrea-viruset helt enkelt att infektera barnet precis som det skulle med någon annan människa.

1
  • 2 Detta är en felaktig tolkning av biologin, men eftersom det här är en fiktiv mangawärld har den fått en viss slack. Enligt vetenskapen i detta universum är alla embryon kvinnliga tills "cellspecialisering" sparkar in för att bestämma kön. Med andra ord är fostret kvinnligt innan manliga sexuella egenskaper utvecklas. I den verkliga världen är detta ett misstag, kön bestäms vid befruktningen. Den vanliga teorin indikerar att fostret inte kommer att utveckla några sexuella egenskaper (är könsfritt) förrän efter 5-7 veckor, och först då kan könen kännas genom att undersöka kromosomkopianummeret.