Anonim

Är tomma vapen farliga?

Hur fick Doffy den Flare-Flare Fruit? För tills nu är jag fortfarande förvirrad över hur djävulens frukter sprids över hela världen. Allt om djävulens frukter är fortfarande oklart, som:

  1. Växer de i samma träd eller har var och en sitt eget träd (Flare-Flare Tree kanske)?
  2. Kommer frukten att växa i samma träd eller falla till slumpmässiga platser som Dragon Balls efter att användarna dog?
2
  • Tja, den tidigare ägaren av frukt var död i två år, så det är verkligen möjligt att frukten växte om och togs till en viss plats i världen. Men utan att veta den faktiska källan till djävulens frukter är det svårt att säga.
  • Vi vet att när användaren dör reinkarneras frukten, nästan omedelbart i minst ett fall (Smiley). Det kan vara närmaste frukt, eller det kan vara någon slumpmässig frukt i området, eller mycket av vad som helst. Allt vi vet är att någon frukt någonstans blir Flare Flare Fruit så småningom, och Doflamingo driver en svart marknad, så det är osannolikt att få tag på det, men mycket möjligt.

För att svara på din första fråga

Hur fick Doffy den Flare-Flare Fruit?

precis som Kaz Rodgers sa

Doflamingo var en svartmarknadshandlare så naturligtvis hamnade hans kontakter troligen med att hitta den.

2: a, tre av dina frågor tillsammans:

  1. tills nu är jag fortfarande förvirrad över hur djävulens frukter sprider sig över hela världen

  2. Växer de i samma träd eller har var och en sitt eget träd (Flare-Flare Tree kanske)?

  3. Kommer frukten att växa i samma träd eller falla till slumpmässiga platser som Dragon Balls efter att användarna dog?

Till att börja med, 2. och 3. vet vi inte heller mycket om Devil Fruits, förutom vad vi har berättat hittills och sett. Till exempel:

  1. När en Devil Fruit-användare dör återföds deras förmåga till en annan frukt av samma slag. Istället för att växa från en växt regenererar förmågan helt enkelt inuti en annan befintlig frukt

Spoiler

Som vi sett när Smiley "dog" och Sara Sara no Mi, modell: Axolotl transplanterade sig i ett närliggande äpple.

MEN Oda har påpekat i SBS Volym 48

"För mer detaljer, måste du bara vänta på att en viss professor gör sitt uppträdande i berättelsen och förklara exakt vad Djävulens frukter verkligen är ... så småningom."

Ja det är den riktiga flare-flare frukten. Logiken bakom det är för att Blackbeard och hans män desperat ville ha kraften från flare-flare-frukten tillsammans med kraften från jordbävningsfrukten och de andra dfs som de har arbetat så hårt för att samla.

Doflamingo var en svartmarknadshandlare så naturligtvis hamnade hans kontakter troligen med att hitta den.

När användaren av en frukt dör reinkarnerar frukten någon annanstans i världen för att någon annan ska gå för hur det bestäms specifikt är okänt åtminstone för tillfället.