Anonim

Kiss - Forever

Jiraiya, Minato och Kakashi var och en kunde generera och underhålla en Rasengan med endast en hand. När Naruto först lärde sig tekniken behövde han skuggkloner för att hjälpa honom.

När lärde sig Naruto hur man genererar och underhåller en Rasengan utan hjälp av skuggkloner eller chakraarmar?

6
  • Jag tycker att du borde lägga till ord som perfekt eller stabil av fullständig Rasengan. Han kunde generera Rasengan efter träning med Jiraya men tog lång tid och var inte stabil och bleknade.
  • Kontrollera kapitel 642 avsnitt 15-16, jag antar att det är 1: a utan hjälp som att se Hokages överraskande ansikte.
  • Medan Naruto hade uppfunnit nya sätt att använda en Rasengan och dess varianter, använde han fortfarande skuggkloner och senare chakraarmar för att skapa dem. I slutet av det fjärde världskriget i Shinobi hade Naruto blivit skicklig nog att använda tekniken utan hjälp, med sin vanliga Rasengan som utvidgades till storleken på en Big Ball Rasengan. så svaret är i slutet av fjärde världskriget i Shinobi.
  • Han använder det på gränden efter att han berättat för Tsunade sin dröm. Tekniskt använder han två händer men använder inte en skuggklon. Så jag antar att han kan göra det på något sätt men bestämmer sig för att använda en klon
  • @MordecaiUzumaki Det är fortfarande inte med ena handen och det var fortfarande inte en "stabil" rasengan, så det räknar verkligen inte.

Första gången Naruto använde Rasengan utan kloner är det i Naruto avsnitt 134 runt 8:20.

Redigera: Här är den del där Naruto först använde Rasengan med bara en hand.

6
  • 1 I sådana fall kanske du vill lägga upp en skärmdump från anime eller relevant sida från mangan för att stödja ditt svar så att folk snabbt kan berätta om ditt svar är korrekt eller inte. Ditt svar som det är står inte ensamt.
  • @nhahtdh Han / hon har lagt upp avsnittets nummer och till och med tiden, varför behöver du en skärmdump för att verifiera? Alla som vill verifiera kan titta på avsnittet själva. Det är bra att lägga upp en skärmdump, men bör inte göras obligatorisk.
  • @ EroS nnin Det är nitpicking. När du använder en teknik har du implicit redan lärt dig den. Människor i Naruto "lär sig" jutsu under en strid hela tiden. "Lär sig" Obito någonsin Mokuton: Sashiki no Jutsu, eller "lärde sig Naruto någonsin" Uzumaki Naruto Nisen Renden?
  • @MaskedMan: I efterhand håller jag med om att det inte behövs någon bild i det här fallet (även om det rekommenderas starkt). Jag anser dock att svaret saknar sammanhang och hänvisning för att stödja påståendet.
  • 1 Förmodligen stöds detta fortfarande av Kurama, eftersom han även efter timeskip fortfarande använder kloner, även i sin kamp med Pein. det är inte förrän Kyubbi Chakra-manteln han kunde göra det med en hade (eller chakrahand) som visades i hans kamp med Obito tror jag, men det är Sage of Six-vägarna naruto som kunde göra Rasen shuriken med ena handen (även om han kanske har hade hjälp av tailed djur) det är nästan diskutabelt han lärde sig aldrig hur man gör det.

När Naruto och Sasuke slogs i avsnitt 134 lät Sasuke sitt förbannelsemakt aktiveras. Han visste att makten snart skulle äta bort hans kropp, så han planerade att avsluta Naruto med en chidori. Men när Narutos kropp togs över av Ninetails-manteln behövde han ingen klon för att göra en rasengan. Så, för att motverka Sasukes chidori, gjorde Naruto en rasengan med en enda hand för första gången. Senare märkte Naruto aldrig riktigt hur fantastiskt det var, eller hur han fortfarande var tvungen att använda skuggkloner ett tag.

I det fjärde Shinobi-stora kriget efter att Sasuke och Naruto fått hälften av Sage of Six Paths Chakara, har Naruto förmågan att upprätthålla ett perfekt Sage Mode och direkt efter det gjorde han en lavastil: Rasenshuriken med en hand med Four-Tails Chakara och klippa Madara i hälften med det. Så han använde salvia konst lavastil Rasenshuriken först med en hand. Så det är uppenbart att han kunde göra Resengan med en hand efter att ha vunnit Six Paths-makten.

Jag tror att det var efter att Naruto fick hälften av salvia av sexvägs Chakara, främst för att han i del ett (ep135) hade manteln med de nio svansarna för att hjälpa honom, så han var inte medveten om det. Jag tror att han var medveten om det när han kämpade mot Saskue eftersom han gjorde flera skuggkloner med Rasengan. Också på grund av hälften han fick kunde han naturligtvis lära sig Chakara-kontroll (Således hur man använder Rasengan med en hand).

Redigera: Kapitel 642, salvia-läge.