Anonim

Futuristic Train Transform Robot Games - Mission 1

Är det något de är födda med eller finns det någon förklaring alls?

1
  • Soul Eater Not! kör fortfarande och vi kan se en ordentlig förklaring där, eftersom en av huvudpersonerna är ett vapen.

Detta innehåller mangaspoiler, bara för att informera de människor som bara har sett anime.

URSPRUNG
De första demonvapen skapades för 800 år sedan innan seriens start, Arachne enligt instruktioner som finns i Eibons bok. För att skapa ett demonvapen mördade hon en häxa som skulle användas som ett offer. Med hjälp av häxans själ, som har kraften i transformation, förenade Arachne ett livlöst vapen och en mänsklig själ för att skapa ett demonvapen som hade förmågan att förvandlas från mänsklig till vapenform. Denna handling att döda en häxa fick varje häxa att vilja döda Arachne och demonvapen lika. Ett av de allra första demonvapen som någonsin skapats av Arachne föreslås vara Giriko. Demonvapen, trots sin oplanerade skapelse, accepterades till världen, och de åtta kraftfulla krigarna var de första som slogs som vapen- och meisterlag.

Blodet från ett vapen överförs dock beroende på omständigheterna i en individs liv att blod kanske eller inte kan väckas. Det finns familjer som Nakatsukasa-klanen som helt består av vapen och familjer som Evans-familjen där Weapon Soul uppenbarligen är den enda medlemmen som har ärvt vapenblodet i flera generationer.

Källa: Soul Eater Wiki: Weapons

1
  • Tack för redigeringen, jag är ganska ny så jag visste inte hur man lägger till spoilers.