Anonim

EXPLICANDO TODO OS PODERES SATORU GOJO- ILIMITADO- VAZIO DO INFINITO E SEIS OLHOS - JUJUTSU KAISEN

Jag vet att Satoru och Airi inte träffades i anime. Samlas de i mangan?

5
  • Har du provat att läsa mangan för att ta reda på det? : p Tyvärr men frågor så enkla som detta är inte något som denna webbplats gynnar.
  • Som @Hakase är detta ett enkelt svar på en fråga som en google-sökning eller läsning av manga kan hantera, men det är inte ämnet. Så det bör inte nedröstas.
  • @KazRodgers nedröstningsknappens textbeskrivningstext säger: "Den här frågan visar ingen forskningsinsats; det är oklart eller ej användbar"vilket enligt min mening är 2 av 3, så jag bestämde mig för att nedrösta det enligt dessa riktlinjer. Om forskningen gjordes skulle det inte behövas någon fråga.
  • @Hakase Jag håller inte med eftersom en enkel google-sökning inte ger resultat. Åtminstone från vad jag just gjorde. Det är inte oklart, titeln ger en ganska korrekt beskrivning, den visar inte brist på ansträngning. OP såg tydligt anime. Och så långt som användbart återstår att se.
  • 5 @KazRodgers Människor kan nedrösta frågor av någon anledning som de tycker passar, eller ingen anledning alls. Å andra sidan behöver du en god anledning att stänga en fråga, och jag ser inte någon god anledning att stänga den här frågan. ConMans svar indikerar att mangan är över, så det handlar inte om framtida händelser, och "Den här frågan kan googlas" är inte en av våra nära anledningar, även om det handlar om Stack Overflow eller Mathematics.

Som detta svar diskuterar, i manga Airi dyker upp några gånger medan Satoru återhämtar sig efter sin koma, även om de aldrig riktigt interagerar direkt. Medan slutet på mangan är helt annorlunda än anime, är den allra sista scenen densamma:

Satoru går tillbaka till platsen under bron där han gömde sig för polisen, och som han hoppades Airi dyker upp också där.

Baserat på anime och manga är den sista scenen att Satoru går under bron där han gömde sig med Airi efter att han anklagats för att ha mördat sin mor. Där använde han händerna för att bilda en rektangel, och när han såg genom rektangeln såg han Airi.

Det finns ingen fortsättning på den här historien, men med tanke på att Hinazuki Kayo hamnar hos en av deras vänner (Sugita Hiromi) och lever lyckligt, antyds det att Satoru ser Airi där betyder att hans egen kärlekshistoria äntligen kommer att börja (med Airi) . Det nämndes inte uttryckligen, så jag tror att det var tänkt att lämnas öppet för fansens tolkning.

I detta fall återstår det att se. Airi står upp för Satoru flera gånger, men de ses aldrig riktigt engagerade i handlingar som helt skulle sammanfatta en "romantik", mer av en relation byggd med ömsesidigt förtroende och hjälp.