Anonim

Jojo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders Episode 44 Review - Iggy's Sacrifice & DIO !!!

I Golden Wind finns det flera avsnitt där Polnareffs stativ Silver Chariot är åtskild från honom, vilket får alla själar i en radie att byta kroppar.

Polnareff hamnar i kroppen av en sköldpadda, och även om han inte längre har ett stativ (det fungerar på egen hand) kan han fortfarande se stativ.

Hans brist på att ha ställning är också anledningen till att han kunde ta tag i pilen i slutet av avsnitt 35 av Golden Wind.

Varför kan han fortfarande se stativ om han inte längre har en?

1
  • Jag har inte kommit till den delen ännu, så en del spekulationer: 1) Kan de andra drabbade karaktärerna också se stativ? Detta kan påverka svaret. 2) Från vad jag läste i Wiki överförs Polnareff till sköldpaddsanvändaren (som enligt Wiki tydligen heter Coco Jumbo). Detta är förmodligen relevant.

Jag har två förklaringar till varför så är fallet:

Även om Silver Chariot har gått Berserk, är det fortfarande hans Stand

Först och främst, även om han inte längre kan kontrollera Silver Chariot Requiem betyder det inte att det inte är hans Stand längre. I flashbacken där Polnareff först fick reda på vad som händer när Silver Chariot har Stand-Arrow, kan vi se att efter att ha tagit pilen från Silver Chariot Requiem igen, förvandlas stativet tillbaka till det tidigare normala jaget. Så jag skulle säga att även i fallet att Polnareff inte kunde styra sitt Requiem-Stand längre, han fortfarande är en stand-användare. Anledningen till att han kunde plocka upp pilen var också att hans stativ redan var aktiv och effekten av pilen (din stat attackerar dig) händer fortfarande som vi kan se med Silver Chariot Requiem som kör mot honom efter att ha tagit upp pilen .

Polnareff tog över Turtle's Stand

Det andra fallet varför han fortfarande kan se Stands beror på att Turtle (aka Coco Jumbo) var en Stand-User och Polnareffs själ överfördes till Turtle. I slutet ser vi också att Coco Jumbos stativ "Herr president" fortfarande är aktiv eftersom vi ser Trish förflyttas inuti Turtle precis som före Silver Chariot Requiem-incidenten. Jag antar att Polnareff precis tog över Turtle's Stand vilket definitivt är troligt i vissa fall.

Del 6 Spoiler:

Att få någon annans ställning utöver din egen är möjligt i vissa speciella fall som vi ser när Emporio kan använda Weather Report förutom att bränna ner huset i slutet av Stone Ocean

Så även om det inte uttryckligen anges i anime / manga, är Polnareff fortfarande säkert är en stand-användare.