Anonim

Hur man startar frön för plantering

Jag känner till detaljerna i dessa ögon, jag vet att deras kombination föder den eviga Mangekyo Sharingan. När Madara nästan var blind gav Izuna honom ögonen, samma sak hände med Itachi och Sasuke.

I dessa två fall har vi sett den eviga Mangekyo Sharingan och här kommer min fråga:

  1. I det första fallet var Madara "blind" och Izuna hade de goda ögonen, kombinationen var den Evige. I det andra fallet var Itachi "blind" och Sasuke hade fulla ögon och födde den Evige. Så det är likgiltigt vilket öga det transplanteras i värdkroppen? (Det spelar ingen roll att det goda ögat får ett missgynnat blindt öga?)

  2. När det gäller huvudfrågan, hur inser man "fusionen" av två olika ögon i ett ögonhål? Jag vill inte gräva mig in i nerv- / artärsakerna. Jag är mer sannolikt intresserad av det faktum att hur man blandar två ögon i ett och hur hela ögat och blinda ögat, det är ändå så mycket starkare ??

Efter en del sökningar kom jag till den sorgliga slutsatsen att det knappt finns någon information tillgänglig om hur de två ögonen smälter samman. Sedan kan vi göra några utbildade gissningar tack vare några av de visade filmerna i anime.

I avsnitt 136 visar Itachi Sasuke hur Madara fick sin Eternal Mangekyou Sharingan (EMS). Visar följande bild

Med den här bilden kan vi dra slutsatsen att de gamla ögonen inte tas bort från kroppen, vilket betyder att det finns två par ögon i kroppen från det ögonblicket. Den mest troliga anledningen att passera skulle vara att de två ögonen smälter på samma sätt som att en konstgjord lem fastnar på en kropp. Detta skulle också förklara orsaken till blodband eftersom din kropp kan avvisa människor som inte är direkt blodbundna.

Detta skulle också svara på din första punkt, eftersom ögonen smälter samman spelar det ingen roll om startpunkten var det blinda ögat eller det fortfarande fungerande ögat eftersom de trots allt kommer att bli ett

Hur smälter ögonen exakt? och hur lägger de två par ögon i en kropp till att börja med? Antar att det här är en slags anime-magi som inte riktigt är ovanlig i Naruto till att börja med (litet prov (försiktigt innehåller spoilers om inte uppdaterad med manga)

2
  • 1 även utan spoiler-delen är det ett bra svar (även om det är teori) ... Jag är verkligen ledsen att mekanismen för en sådan dojutsu inte förklaras ordentligt ... fortfarande, + 1 ^ _ ^
  • Hallå! Jag har en fråga. Madara gav ögonen till Nagato och transplanterade ytterligare ett par ögon i sina egna ... sjuka ögonen väcker automatiskt mangekyo eftersom Madara redan hade det? Och kommer dessa ögon att ha förmågan att göra den gigantiska Susano eller kan det bara göra en susano i normal storlek?

Ögonen byts helt ut. Sasuke säger till och med Itachis ögon "passar snyggt" vid en tidpunkt i mangan. Transplantatörens ögon tas bort och ersätts med ögon från givaren. Då händer lite bullshit-no-jutsu och ögonen får egenskaper hos både deras ursprungliga ägare och den person de har transplanterats till. Kanske för att mottagarens blod strömmar in i de nya ögonen och får DNA att smälta samman eller något. Men ändå byts ögonen inte smält. Så fungerar transplantationer. Du byter ut vad du än transplanterar.

1
  • Du vet att källan till en Sharingan är användarens chakra och att Sharingan kan transplanteras och ändå behålla sin Sharingan-form och befogenheter (hosta Kakashi hosta). Itachis / Izunas Mangekyou när de transplanteras förlorar ingen kraft alls, men då skickar den nya ägaren samma chakra som gör sin egen Sharingan i ögonen, och de 2 chakranen smälter samman. Itachis / Izunas Sharingan-chakra i ögat och Sasukes / Madaras chakra från sina egna kroppar.

Det här är bara en aning men kanske efter att de två ögonen bytt finns det fortfarande en långvarig chakra från föregående Sharingan som smälter samman med den aktuella Sharingan och därmed stärker den nuvarande som gör det så att användaren inte blir blind och skapar evig mangekyou. Eller som HeroOfDarkness sa att det bara är något bullshit-no-jutsu

Med tiden försämras användningen av Mangeky Sharingans tekniker användarens syn till blindhet. Endast genom att ta och transplantera ögonen på en annan Uchiha-klanmedlem kan visionen återställas, en process som resulterar i skapandet av en evig Mangeky Sharingan.

Ju stramare blodbanden är mellan "givaren" och mottagaren, desto bättre är det för kompatibilitet, syskon till exempel.

Tiden från att smälta givarens Mangeky med mottagarens Mangeky till punkten för full återhämtning är minst flera dagar när det gäller Sasuke.

Denna process återställer inte bara sin syn permanent utan ger också personen ännu större makt. Den eviga Mangeky Sharingan ändrar också form från originalet, med vad som verkar vara en fusion av den nuvarande ägarens Mangeky med den tidigare ägaren.

Källa:-Källa

REDIGERA

Låt mig ge dig en instans för bättre förståelse. MS händer när en person dödar någon som är mycket nära honom / henne. Så 'tamui' av Sharingan förändras på egen hand [hur tamui ändrar sitt mönster förklaras fortfarande inte].

Kommer till EMS kan en person uppnå det när han eller hon kastar sina egna ögon och använder sina syskon. Det är mekanismen för att uppnå EMS. Därför, om personen är nära släkt med den som han skulle ta ögat från, så finns det en större andel aktivering av EMS. Hoppas att jag har svarat på din fråga nu

IID EDIT

Tack Krazer för att uppdatera titeln på frågan. Från titeln kan jag komma till en slutsats att inga bevis för att nu citeras relaterade till arbete med Sharingan när det har transplanterats.

6
  • Betyder det att det är en total transplatation och en fusion som anges i punkt 2 i frågan? När det gäller huvudfrågan, hur inser man "fusionen" av två olika ögon i ett ögonhål?
  • ja ... jag förväntade mig inte den här typen av svar ... det är inte riktigt, jag är van att få bättre från dig @Kakashi ... praktiskt taget har du förklarat mig vad MS: s roll har
  • @ Rinneg4n kolla in den uppdaterade redigeringen .... hoppas att den svarar på din fråga ......
  • ja, jag gillar verkligen inte modifieringen av frågetiteln, eftersom jag är mindre intresserad av slumpmässig delningstransplantation, men mer sannolikt i MS och den exakta rollen, eftersom jag är nyfiken på den här delen, som @Dimitri mx sa: " Hur smälter ögonen exakt? Och hur lägger de två par ögon i en kropp till att börja med? Gissa att det här är en slags anime-magi "
  • @ Rinneg4n exatly ...... kan inte komma med konkreta svar eftersom det inte avslöjas i anime eller i manga ordentligt: ​​'(

Jag tror att Sharingan som transplanteras till den nya användaren känner igen blodproblemen och ger därför den nya användaren några nya förmågor som den perfekta Susanoo

1
  • Välkommen till Anime & Manga, en fråga och svar om anime och manga. Även om detta kan vara sant, kan du ge några källor / referenser för att stödja ditt svar? Ren spekulation eller personlig teori är avskräckt. Du kan alltid redigera för att förbättra ditt inlägg. Överväg också att ta en rundtur för att förstå hur den här webbplatsen fungerar.

Ni har alla fel Jag är ledsen lol mangekyo väcker ett chakra i hjärnan efter en tragedi eller förlust av kärlek ect att chakra överförs till ögonreceptorerna från hjärnan varför ögonen ändrar form och färg så därför när du överför ögon de nya ögonen har den gamla värdkraften graverad i och du Sharingan är skriven i din hjärna så det smälter samman med nya ögon det stod allt i gamla Naruto avsnitt inte säker exakt en

1
  • Hej. Även om detta kan vara allmänt känt för vissa, kanske det inte för andra. Ange specifika källor för dina svar, särskilt om det är ett motargument, eftersom dessa fungerar som bevis. Som det ser ut nu kräver det andra att verifiera den information du angav. Ange svar som inte kräver att andra kontrollerar om det är falskt eller inte. Tack :)