Anonim

Yo Gotti - H.O.E. (Heaven On Earth) (officiell musikvideo)

In Fate / Stay Night, på 2: a dagen i Prologen, tar Rin Archer till Fuyuki Park där fjärde Holy Grail War slutade. Medan de är där agerar Rins Command Spell upp och eftersom Archer inte kan känna någon tjänare, räknar de ut att en annan mästare spionerar på Rin.

Bara med hjälp av logik kan jag anta att det inte är ...

  • ... Caster, som medan hon är Assassin-mästaren, är hon också en tjänare och Archer kände inga tjänare.

  • ... Bazett, som Kotomine hade sagt till Rin att 6 av de 7 mästarna är redo. Medan det avslöjas i Fate / Hollow Ataraxia att hon var Lancers ursprungliga mästare, kunde jag vid denna tidpunkt anta att han redan hade attackerat och stulit hennes Command Spells

  • ... Shinji, som dagen innan upptäckte Rin inte det avgränsade fältet på skolan, men dagen efter gör hon det, vilket betyder att medan hon var borta från skolan skulle Shinji och / eller Rider ha satt upp det då.

  • ... Shirou, eftersom han inte var en mästare vid den tiden.

Så det skulle lämna Ilya eller Kotomine. Jag kan dock inte vara säker på om Sakura hade skapat den falska deltagarens bok just nu, eller om Kotomine faktiskt gjorde sin egen rekonstruktion, så jag undrar om det finns någon källa som indikerar vilken mästare som spionerade på Rin och Archer vid denna punkt?

Caster är den enda livskraftiga personen som kan använda en sådan underhanded metod via hennes Far Sight (dvs hennes kristallkula).

Shinji är inkompetent till den punkt där han inte ens kan förse sin tjänare med prana, mycket mindre gör grundläggande magecraft.

Bazett är inte längre i bilden vid den här tiden gör mot en viss präst.

Illya har ingen anledning att göra det, för hon har Berserker.

Det är inte Kirei för att han är medlare, så alla mästarnas identitet skulle bli känd för honom förr eller senare, eftersom alla mästare förväntas rapportera till honom.

Endast lönnmördare kan spionera, men mördaren i detta graalkrig är begränsad till en helgedom på ett berg ...

1
  • Så Caster kunde förkläda sig som en tjänare från Archer men inte som en mästare från Rin?