Anonim

Love's to blame - Joel & Luke yrics Lyrics Video

I avsnitt 32 när Renji går igenom berättelsen om hur han och Rukia träffades och blev Soul Reapers märker vi att när han var liten och när de först kom in i Soul Reaper Academy var hans panna klar.

När Renji springer för att berätta för Rukia att han klarat sin andra tentamen bara för att se Rukia möte med Byakuya Kuchiki (där hon erbjöds att adopteras av honom) kan vi se att Renji nu har ett par linjer i pannan, men det är fortfarande mindre än vad vi ser idag.

Så jag undrar vad som är meningen bakom dessa tatueringar?

1
  • Från Renjis Wikia-sida: "Hans överkropp är täckt av stam- tatueringar, som har ökat med tiden, från hans tidiga dagar som akademistudent till att täcka hela ryggen, mycket av bröstet, hans extremiteter och till och med mycket av hans panna. "Vissa online-diskussioner tyder på att en av berättelsebågarna faktiskt förklarade hans tatueringar, att de är symboliska för hans koppling till Zabimaru. Ju starkare han blir, desto fler tatueringar har han.

Tatueringarna är faktiskt inte relaterade till Renjis tillväxt. De är främst estetik, möjligen gjort för att få honom att se cool ut.

Han härstammar antagligen från någon familj som har tatueringar som hans.Hoipe detta svarar på din fråga.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.

När Renjis kraft ökar, så ökar hans tatueringar, när han uppnår Bankai får han fler / större tatueringar, i grund och botten när han ökar i kraft får han fler tatueringar,

Jag tror att det förklaras någonstans i Soul Society Arc, men jag är inte 100% positiv på det.

1
  • Vi ser definitivt fler av dem när hans karaktär ökar i makt, men det är inte bevis för att de är korrelerade.