Anonim

[Melty Blood] Slutet på 1000 år (Red Arcueids tema) 8-bitars omslag

I Rani-rutten i Fate Extra slog jag nyligen Arcueid Brunestud när jag spelade som Caster.

I slutet om du tittar i Berserkers matris under detaljer än under True Ancestor, längst ner står det "Och på en helt orelaterad anteckning, räv-örat Caster går mycket bra med henne eftersom man tror att de delar samma grundläggande ursprung. "

Jag har tittat på båda deras ursprungshistorier och jag kan inte se dessa likheter. Jag skulle mycket uppskatta det om någon kunde avslöja likheterna som skulle ha lett till att de kom överens med varandra.

Arcueid är en sann förfader som är inkarnerade naturandar besläktade med elementalerna där termen Elemental vanligtvis hänvisar till andar födda från naturen.

Den spelbara Caster in Fate / Extra sägs vara den mänskliga formen av Kitsune och är lite högre än en Earth Spirit eftersom hennes själ skapades av Amaterasu som en unik fasett av sig själv. På grund av det skulle hon klassificeras som en elementär så på sätt och vis är de båda elementära.

Playable Caster skapades av Amaterasu som är gudinnan för solen medan True Ancestor skapades av Brunestud från Crimson Moon, The Ultimate One of the Moon. Om du känner till Shinto-religionen, Tsukuyomi, är Månens Gud Amaterasus bror, vilket gör solen och månen relaterade. Så Playable Caster är som ett solbarn medan Arcueid är prinsessan för månens barn. Detta är en svag anslutning eftersom vi vet att Amaterasu finns i Nasuverse men vi vet inte i vilken utsträckning Tsukuyomi finns och om han har någon koppling till Brunestud.