Anonim

VLOGG! Uppenbarligen ska vi prata om Trumps smakförbud

Enligt vad jag hörde är de två Gurren Lagann-filmerna en förkortad version av TV-serien. Är det något nytt tillagt eller modifierat i filmerna, eller är det bara sammanfattningar av TV-serien? Om det finns några tillägg eller ändringar, skulle du snälla lista dem?

Jag är medveten om att innehållet är komprimerat, så det förväntas att många scener från TV-serien kommer att förkortas för att pressa 675 minuters innehåll till 120 (Gurren-hen) + 130 (Lagann-hen) = 250 minuter av 2 filmer. Jag är bara intresserad av nya scener och ändringar av befintlig tomt. Ett undantag som orsakas av modifiering av befintlig tomt räknas också.

Den första filmen (Gurren-hen eller Childhood's End) är i grunden en sammanfattning av den första halvan av tv-serien, på samma sätt täcker den andra filmen (Lagann-hen eller The Lights in the Sky Are Stars) andra halvan.

Det finns cirka 20 minuter nytt material i den första filmen och lite mer i den andra filmen - främst tillagd i den sista striden

De enda förändringarna i tomten var det

Makken dör inte

&

Gurren Lagann utvecklas till ett ännu högre stadium och blir Dai Tengen Toppa Gurren Lagann som är ännu större än galaxer!

Det finns en övergripande förbättring av animationskvaliteten som märkbart gör stridscener mer spännande.

också till synes Yokos bröst är något större i filmerna ref.

2
  • Bara en begäran om svaret: Kan du ge en kort beskrivning av vad som fanns i den extra filmen för den första filmen?
  • Jag kunde inte hitta vad som lades till i den första filmen, efter att ha sett det, men det är förmodligen bara längre slagscener eller något annat icke-viktigt