Anonim

Forex Trading से य य य य सकती है ई ई खुल खुल खुल स स: valuta exponerad | Aryaamoney

Det sägs att en ihålig dödad med en Zanpakuto rensas från alla hans syndrom efter slakt och skickas till själssamhället (om han inte har begått synder under sin livstid, då går han till helvetet).

Vad skulle då göras när en Menos, som lätt innehåller hundratals om inte tusentals själar, dödas med en Zanpakuto?

Skulle alla själar släppas? Eller kanske själarna smälter samman i en? Om så är fallet, betyder det att Ulqiorra är någonstans i Soul Society just nu?

Förklaras en sådan sak någonstans?

0

Jag tror inte att det nämns någonstans, men vad jag tror skulle vara logiskt (men inte händer i anime / manga) är att den myriad av håligheter som undertrycks inom en Menos släpps (eftersom den dominerande personligheten har förstörts) medan de som skadades under attackens gång (t.ex. de som utgör det sårade köttet) skulle renas. Så en storskalig attack som kan utplåna en Menos kan rena alla själar.

2
  • Men i verkligheten, när Ulqiorra dog, avvandrade han, han gick inte super själ kärn explosion, även om han troligen var en vasto lorde, med möjligen miljoner av själar förseglade inuti honom.
  • Ja, det hände inte, så en viss logisk konsistens förlorades ... men jag tror inte att det kommer att finnas något svar bättre än spekulationer ändå.