Anonim

Dragon Ball Z All Forms, Transformations And Fusions Of Goku [HD]

I det sista avsnittet av Dragon Ball Super berättar Vegeta för Vermouth att han inte kan vara säker på att Goku inte kommer att bemästra Ultra Instinct eftersom han har sett hur Saiyans har utvecklats i maktturneringen. I det ögonblicket visar de scener av Vegetas nya omvandling, Cabba förvandlas till Super Saiyan 2, Kefla utför sin sista attack och Gohan kämpar mot Koicherator. Utvecklade Gohans makt under maktens turnering?

Gohan blev mycket starkare under den korta perioden före turneringen. Han kunde knappt vända SSJ under utställningsmatcherna, men vi ser honom vända Ultimate Gohan och bli ännu starkare jämfört med Buu Saga och hans nuvarande effektnivå är sannolikt överlägsen även SSJG Goku.

Under turneringens gång hade Gohan inte lika mycket en chans att få en Zenkai-boost till skillnad från de andra situationerna eftersom han aldrig varit i en livs- eller dödssituation som de andra. Men han lyckades överväldiga Koicherator av sig själv, håller sig mot Saonel och Pirina, tar också ut Dyspo som verkligen var ett hot, indikerar att han hade en maktutveckling. Med tanke på vad han var från starten av Super, i utställningsmatcherna och nu i maktens turnering.