Anonim

One Piece Luffys träningspartner i 2: a Timeskip avslöjade.

Crocodile är den första skurken som lätt slår Luffy (två gånger) medan Luffy överlevde på grund av Robins inblandning och tur. Men en av kommentarerna om hans djävulsk fruktmakt slog mig.

Kapitel 178: Wikia (anime avsnitt 110) Betona mitt

Luffy är förvånad över Krokodilens kraft medan Krokodil kommenterar att han inte bara har sin djävulens fruktförmåga som vissa människor, han behärskade den och demonstrerar detta genom att skapa ett hål med kvicksand.

Krokodilburk absorbera fukt och omvandla allt till sand, dvs. han kan permanent konvertera något till sand. Han förintade också slottsträdgården helt. Han kan skapa stora sandstormar som kan springa i flera dagar. Han kan kontrollera sand i staden som kan täcka den som en dimma. Dessa förmågor verkar peka i en riktning utanför gränsen för Logia-krafter.

Vi vet också att Crocodile vet om att vakna. I kapitel 544 är Crocodile den person som berättar om väckte Zoan-typ Jailors

Krokodil avslöjar sedan att Jailer Beasts var alla "väckta" Zoan Devil Fruit-användareoch sa att deras extrema fysiska uthållighet och återhämtningspunkt var deras fördelar. Krokodil säger att de andra tre snart skulle vakna och att helvetets chef snart skulle komma.

Så finns det någon referens om Crocodile och hans DF-krafter? Kanske något som Oda har sagt i SBS, om krokodil, gränser för Logia-makter eller Awakened Devil Fruits.

Annan iakttagelse: Akainu och Aokiji kan ha väckt DF: er sedan de omvandlade Punk Hazard till frysande och brännande sida permanent. (Också Akainu brinnande ess). Enel kan ha en hand på ön som permanent spottar blixt etc.

4
  • Jag tror inte att det fanns någon information om det eller kommer någon information någonsin att komma men det är svårt att specificera baserat på vad som visades speciellt för logia (för akainu och aokiji skulle jag definitivt säga ja men). En av de potentiellt väckta DF-användarna kan vara hackare, eftersom han kan använda flera former till skillnad från andra djuranvändare.
  • @ Proxy Rumble-boll kan orsaka en tvingad kanske partiell (bara en aspekt) "uppvaknande" av Chopper. Men mänsklig-mänsklig frukt som omvandlar någon söt som helikopter till ett monster säger något!
  • Det är sant, men efter att ha hoppat över tiden har han inget behov av rumble-bollen att växla mellan olika former. Men än en gång är det svårt att vara säker på att uppvaknandet kan gälla för många olika saker, kanske formerna är en nusprodukt av de läkemedel han har tagit innan @
  • Jag gillar verkligen den här frågan och vill veta svaret. Vid denna tidpunkt skulle dock något svar vara spekulativt. Vi vet inte ens riktigt vad "uppvaknande" är förutom en liten uppsättning exempel. Som en teori är detta lysande och du gör det väldigt bra.

Från hur jag ser det och hur det beskrivs i serien är uppvaknandet förmågan att manipulera miljön, t.ex. Doflamingo vaknar.Som när Kuzan och Sakasuki gick på det med risk för punk och ändrade vädret permanent.

Ett annat exempel är när Crocodile förvandlade allt runt honom i sanden under sin andra kamp med Luffy (Mizu Luffy) (Chp 201). Det finns också tillfällen när Crocodile talar om att "använda din djävulens frukt bättre" (Chp 178) eller att vara "en annan ras av pirat" (Chp 178) men det här kan bara vara att Crocodile är kakig. Han verkar ha en stor kunskap om djävulens fruktväckningar hur som helst eftersom han var den som informerade oss om fängelseväxterna som väcktes och till och med berättade för oss vilka effekter de hade på dem. (Chp 544)

När han väl besegrades började det regna igen (Chp 210), och även om många säger "Åh, rökare använde danspulvret på Crocodiles ship" eller "Crocodile använde danspulvret ett annat ställe för att hålla det från att regna", men rökare sa specifikt till Hina att han inte gjorde det (Chp 212) och att det måste vara perfekt timing så jag tror att Krokodil väcks och kan hålla svagheten hos djävulens frukter borta.