Anonim

Alan Walker - All Falls Down (Mio Remix)

Detta har bugat mig ett tag men varför är de 'saker' som skapas från mänsklig transmutation (vilket har påstått är omöjligt) så slumpmässigt genererade.

Ed och Al bestämde sig för att transmutera sin döda mamma men visade sig skapa en konstig sak som senare identifierades som någon slumpmässig man med svart hår.

Om något, varför blir inte slutresultatet av transmutationen något som liknar det de ursprungligen ville återuppliva? Varför man inte kvinna? Varför svart hår inte brunt hår?

Dessutom, vad är de egentligen, förutom misslyckade resultat av mänsklig transmutation?

I huvudsak avbildades mänsklig transmutation som omöjlig att göra.

Anledningen till att det inte ser ut hur de tänkte att det skulle se ut är att de bara skruvade så hårt.

Vad de slutade med var något ganska vagt mänskligt, men bara knappt.

Från att titta på bilden du har lagt upp finns många delar av en människa där, men de är inte alla korrekt gjort och de är inte alla på rätt plats. Det ser verkligen inte så slumpmässigt ut för mig; om något ser det ut som en förutsägbar (medan den fortfarande är stor) skruvning.

2
  • 1 "Det ser verkligen inte så slumpmässigt ut för mig" men något annat inträffade när guldtandläkaren transformerades i slutet av BH.
  • 3 @ ZoltánSchmidt Det beror på att Pride och Mustang nästan ingenting visste om mänsklig transmutation, och Mustang var där mot sin vilja; det är vettigt att de två inte skulle kunna producera något på distans mänskligt.