Anonim

ЦСН ФСБ // Special Force FSB

Jag kommer att försöka göra detta kort. Jag vet att Soul Eater slutade för många år sedan och jag började bara titta på den. Jag är på säsong 3. Jag är bara nyfiken på hur de blir vapen? Jag vet att man är född som ett vapen, men vad händer fysiskt? Jag kanske tänker över det, men jag är bara nyfiken.

1
  • Vad menar du med säsong 3? enligt min förståelse finns det bara två säsonger som indikeras av öppningsändringen

Den så kallade vapen är en artificiell ras, skapad på grund av omänskliga människa / häxsexperiment Vi vet inte hur den faktiska fysiska omvandlingen sker. Inte heller hur experimentet ultimat ledde till detta lopp

Dessa experiment är kända för att skapa dessa vapen ursprungligen upptäcktes av Eibon och Death, samtidigt som man försökte hitta ett sätt att skapa fred mellan människorna och häxorna. På grund av de omänskliga metoder som krävs för att skapa sådana demonvapen bestämde de sig för att låsa de exakta stegen bort.

Men som du lär dig senare i berättelsen också. Arachnid, med sina spindlar, lyckades få denna information och startade sitt eget experiment. Ultimatly ledande till loppet för närvarande känt som Demonvapen

Vapen Race, som en social konstruktion, är en grupp människor som delar liknande och distinkta fysiska egenskaper

Det här loppet kom 800 år före seriens start, under den tid Eibon och döden sökte ett sätt att skapa fred mellan människor och häxor.

Inspirerad av den stora gamla (Excalibur) bestämde de sig för att starta mänskliga experiment för att skapa något liknande. De lyckades ta reda på att genom att döda en häxa och extrahera en själ kunde de skapa ett demonvapen.

På grund av omänskligheten förseglade de instruktionerna för att göra det. Ändå lyckades Arachne med sina spindlar att övervaka detta och startade sitt eget experiment. Leder henne till att kombinera ett vapen och en häxasjäl. Detta avslutades i en ny "ras" som nu kallas "demonvapen" eller kort sagt vapen. Eller som vi känner dem, människorna förvandlas till vapen. - SE Wiki

2
  • 1 Excalibur är en stor gammal? ja det förklarar verkligen varför han fortsätter att kalla oss "dårar!"
  • Viktigt att notera att experimentet låste upp vapenpotentialen i mänskligheten, vare sig genom gener eller magi, genom att ta hänsyn till "Soul Eater NOT". Så människor som har förmågan att bli vapen verkar vakna under sin barndom och ungdom.