Anonim

M416 vs House Campers, Epic Fight | PUBG Mobile Lite

Jag har sett den här upprullade tungtroppen dyka upp huvudet då och då och jag undrade: Vilken trope är det, och var kommer det från?

3
  • Jag har alltid antagit att det är ett geckohuvud visualphotos.com/photo/1x9094074/…
  • 6 Jag tror att den så kallade "tropen" bara är unik för författaren till mangan. Jag tror inte att det faktiskt är en vanlig återkommande trop i manga eller anime.
  • @Krazer Om det ses i äldre manga innan du. Kan inte komma ihåg namnet på det.

Det här kan vara helt fel, men jag tror att det här ansiktet / tropen handlar mer om det breda munnen snarare än den krullande tungan.

Jämför det med uttryckssymbolen ": V", som vanligtvis används online efter att ha sagt något som kommer att irritera läsaren. Vilket är vad som också händer i panelen i frågan.

Exempel:

Person A: Du borde titta på Avatar, det är en av mina favoritanime-andra bara till Lucky Star.

Person B: Jag ska kolla in det, men tekniskt är Avatar en tecknad film: V

De verkar lika lika både vad de representerar och hur de ser ut att vara kopplade.

Urban Dictionary-post för ": V"

Du ser ofta smiley som kallas "pacman smiley", men den här termen har stigit från Facebooks popularitet - smiley har funnits på forum och andra samhällsgrupper (om än mindre vanliga) i många år och att spåra dess ursprung är nära omöjligt på grund av internetens stora natur.

Det breda munstycket är också ett märkbart inslag i det berömda troll ansiktet, om än i en annan vinkel. Dess användning liknar ovanstående.