Anonim

Heaven: A New Message from Billy Graham

Så i en av de sista avsnitten läser Gowther kraftnivåerna för Diane och King och de ökade. Varför ökade de? Jag tror att den tidigare älskungen och jättekungen ville göra dem starkare och skicka dem till det förflutna, men "utmaningen" de passerade där var att inte döda hennes systers älskare (kung) och den andra att inte förråda hennes ras (Diane) , men jag förstår inte hur detta hade att göra med att öka deras effektnivåer, eller hur?

De fick kunskap och mognad från sin resa till det förflutna, som räknas när man räknar kraftnivåer.

Runt omkring kapitel 106, lär vi oss av Hawks användning av Balor's Eye att effektnivåerna består av tre numeriska komponenter: Magi, som bestämmer magisk skicklighet och rå eldkraft, Styrka, som står för fysisk kraft, och Kommer vilket är mer abstrakt, men i grunden redogör för individens stridsanda och / eller mognad som kämpe.

Eftersom King och Diane mötte livsförändrande händelser i sin resa till det förflutna kan de rimligen anses ha fått mycket viljestyrka och därmed ökat deras Kommer. De har också tittat in i Gloxinia och Dolors minnen, som använder samma magik som dem; de har lärt sig att använda sin magi mer effektivt.

Det måste också noteras att Kungens vingar börja växa vid denna punkt. I Kapitel 218, sidorna 6-8, detta noteras för att förbättra hans koppling till det heliga trädet och låter honom använda den fulla kraften i sin heliga skatt, Chastiefol. Älvor får en märkbart stor mängd makt när de växer sina vingar; till exempel gick Elaine från 2 830 till 21 050.