Anonim

GTA 5 DLC UPPDATERA UTGIVANDE SPREE, ANPASSA NYA SUPERBILAR OCH MER! (GTA Online)

Jag undrar om det finns någon förklaring i anime eller manga om ursprunget till Black Phoenix Army och Black Saints kläder, eftersom de inte är konstellationer (såvitt jag vet).

Ursprunget till Black Saints (聖 闘 聖 闘 士) avslöjades i databoken Saint Seiya Cosmo Special som publicerades 1988 (och omredigerades 2001), men det är diskutabelt om kanonik. Även om det vid något tillfälle bevisades av Kurumada själv, skrevs det inte direkt av honom och publicerades under mitten av Poseidon-bågen varje vecka, så det finns massor av senare omkonkurrenser som har vissa motsättningar till vad som visas i denna databok . Jag tror inte att det finns en fullständig översättning av nämnda databook, men det finns en hel del sammanfattningar runt internet, den som jag kommer att ta mest info från är den här, medan introduktionen bara är på spanska, det faktiska innehållet i sammanfattningar är mestadels både på spanska och engelska, men det finns några bitar som uteslutande finns på spanska.

Runt den tid då Gigantomachia ägde rum sjönk kontinenten Mu (där de heliga tygarna gjordes) till djupet i Stilla havet, med den var kunskapen om hantverksteknikerna tillsammans med de alkemister som skapade tygduken. förlorat. Men omkring 1500 e.Kr. upptäcktes en ö av alkemister som gjorde uppror mot helgedomen som tydligen var det som återstod av kontinenten Mu och kallades Death Queen Island, där började de arbeta med att skapa nya dukar, men eftersom kunskapen förlorades i åldrarna de kunde bara skapa efterlikningar av befintliga, den mest kopierade var Phoenix Cloth, den enda riktiga Sacred Cloth som fortfarande var kvar på den ön och den starkaste bronsduk som någonsin gjorts.Medan deras makt inte kunde jämföras med originalen, var de fortfarande tillräckligt kraftfulla för att vara en oroande fråga för helgedomen, särskilt eftersom de krigare som hävdade att de inte var heliga, men de krigare som nekades helgonstatus för de fick bara en ytlig förståelse av Cosmo och gjorde uppror mot helgedomen. Som sådan förseglades ön av helgedomen och en djurhållare skickades för att bevaka ön och undertrycka de svarta heliga. Vid tidpunkten för den ursprungliga Saint Seiya-serien var den här målvakten Skyldig, Ikkis mästare och Esmeraldas fosterfader. När Ikki dödade honom och bröt sin mask bröts förseglingen och svarta helgon släpptes