Anonim

LEGO Elves - Den officiella trailern

Runt efter att Team Q4 förlorade National Tournament (avsnitt 33) ändrades OP för serien till en ny Song, men med Hanabee-utgåvan (English Sub och Dub, faktiskt tittar på Sub snarare än Dub) verkar det som om undertexterna var hårda faller in i filmen och därmed ser du en koppling mellan vad som finns på skärmen och vad som finns i låten (dvs. ord som visas när det inte finns några ord i låten, helt andra ord)

Men varför ändra OP: s musik men lämna animeringen? om det skulle sänka kostnaderna för att göra om OP: s animation, skulle det inte hävdas att det skulle ha varit bättre att behålla den ursprungliga OP: s musik än att ändra den?

3
  • Bara spekulationer; deras kontrakt med musikerna var att bara låten skulle användas i X-avsnitt och kontraktet förnyades inte. Vissa animer skrivs om med kort varsel; kanske gick säsongen längre än väntat.
  • För de som inte följer serien, kan du ge några avsnitt för referenser? Å andra sidan har Wikipedia information om OP och ED som används för den engelska dubbade versionen, men utan att veta varför ...
  • @AkiTanaka ledsen, det var ungefär avsnitt 33. gick också efter informationen på wikipedia jag tror att det kan vara den tredje OP: s musik (Limit Break) som kan spela men måste dubbelkolla OP-krediterna