Anonim

Så här byter du 4WD Transfer Case Shift Motor 02-09 Chevy Trailblazer

Enligt en My Hero Academia wikia

han kan också använda den för att "återuppliva" människor, som han har gjort mot Rappa flera gånger

och

Sir Nighteye antar att Chisakis Quirk är ansvarig för läkning av Team Reservoir Dogs

Också

Overhauls karaktärer i hans namn består av " " (chi, bokst. "Styra, reglera, administrera"), " " (saki, bokst. "Udde, cape, spotta") och " "(kai, lit." kretsar, lämna tillbaka, böjda "

Om han kan återuppliva och kanske läker människor, är det inte att reva den svåraste / extremaste "spolning" av en persons tillstånd? Kunde inte översynen användas på samma sätt som Eris spol?

Enligt beskrivningen av förnyelseförmågan tillåter den användaren att demontera och montera vad som helst, vilket gör att det liknar alkemi från Fullmetal Alchemist. Detta leder mig till spekulationer om att medan Kai Chisaki demonterar något eller någon lär sig hur detta objekt eller person är strukturerad och därmed kan rekonstruera det eller dem till den tidigare formen. Detta stöds delvis av det faktum att de flesta människor, som "återupplivades" av Kai Chisaki, dödades också av hans förmåga.

Beskrivningen av Ari: s förmåga är ganska vag, men det verkar som att hon bara kan "spola tillbaka" personen till tidigare tillstånd (det är fortfarande inte klart vilka "parametrar" för person hon kan "spola tillbaka"), även om hon inte är medveten om vad detta tillstånd var. En annan skillnad är att enligt situationen när

Midoriya använde 100% full kåpa under ganska lång tid,

Eri kan "fixa" personen i sitt nuvarande "tillstånd" och omedelbart återställa alla förändringar i kroppen, till skillnad från översyn, vilket är enstaka handling.

De flesta begränsningar för konstigheter förklaras aldrig av författaren, men med tanke på att Kai Chisaki aldrig använde sin konst för att uppnå samma resultat som Eri kan göra, skulle jag säga att han inte kan "simulera" det.

Quirks är något relaterade till DNA och blod. Quirks är också som en muskel i människokroppen; Att överanvända dem kan vara ansträngande, Quirk kan tränas för att bli effektivare, precis som en muskel, och sist, men inte minst, har de gränser, och gissa vad som också har gränser? Jag ger dig en ledtråd: EN GUDDAMNMUSKEL.

Men det handlar också om vad Quirk-effekterna ifråga. Ärligt talat kan till och med en slumpmässig Quirk vara relaterad till allt i människokroppen. Kai, med översyn, har visat sig omvandla rakt blod till fasta, icke-organiska kulor som kan ta bort Quirks. Detta betyder att han bokstavligen kunde skapa kulor med olika effekter som är relaterade till konstens förmåga. Och det har redan sagts att quirk i sig har full kontroll över materia när man återmonterar något, oavsett om det är organiskt eller icke-organiskt. Och detta kan också vara eller kanske inte vara sant, jag är inte säker, men Kai kunde smälta sig själv med människor genom att använda översyn för att ta isär sig själv och sedan återmontera personens kropp och ge honom kontroll över deras Quirk (s).

Om Kai kunde göra allt detta, är jag säker på att han skulle kunna ta bort någons Quirk genom att demontera och återmontera dem till där Quirk inte ens existerade alls i människokroppen eller till och med i deras DNA. I själva verket kan du förmodligen göra någon yngre med denna Quirk, eller öka eller minska kraften i en Quirk. I grund och botten kan Quirk demontera något och återmontera materia i vilken form eller form som helst, som bara är OP som helvete.

1
  • Hej, @Demonetization kan du snälla citera dina källor för ditt svar? Du kan lägga till länkar eller bilder för att bevisa din poäng mer konkret.