Anonim

JIREN STARKARE ÄN HANS EGNA GUD ?! VARJE GUD Kämpar! Dragon Ball Super Manga Kapitel 29 Spoilers

I filmen "Battle of gods" verkar Goku inte vara långt ifrån Beerus. Senare sa Akira Toriyama att i Battle of gods om Goku är en 6 Beerus är en 10 och Whiz är en 15. Senare ser vi Goku att uppnå en annan transformation (troligen starkare) eftersom i mangan visas som nästa steg (i manga han använder förmodligen gudform i stället för SSGSS för att spara energi). I anime ser vi Goku med SSGSS Kaioken x10. Det skulle göra att Goku skulle vara minst en "60" när Beerus är en 10, såvida inte film, anime och manga är oberoende berättelser. Då är min fråga, är Beerus fortfarande starkare än Goku i serien, eller är han inte? Har jag missat något?

3
  • Genom att använda SSGSS Kaioken x10 kommer användaren att belastas mycket, precis som Friezas Golden Form, kommer uppstart snabbt att blekna. Goku verkligen starkare än Beerus i början av den kraftfulla omvandlingen, men långsamt tar Beerus fortfarande över kampen när Kaioken slits ut.
  • varför kommentera? sätt det som ett svar
  • @HappyFace men självklart var manga tvungen att ha Goku slå Hit utan att använda Kaio Ken, så nu har vi 2 olika Goku, en som kan använda SSBlue KaioKen och en som åtminstone aldrig försökt. Anime har så mycket motstridiga fyllmedel i sig att effektnivåer inte är vettiga.

Just nu tror jag att vi kan säga nästan. På grund av Whis förklaring av Ultra Instinct-transformation. I striden mellan Kefla och Goku. Whis säger att Goku-attacker är ineffektiva eftersom han fortfarande inte har behärskat konsten att det omedvetna attacken och säger att det är mycket svårt att lära sig och att även Beerus inte har behärskat dess användning.

Om Goku kan slutföra det kommer han med säkerhet att vara starkare än Beerus ett ögonblick. Han har fortfarande inte uthållighet för att behålla formen (en vanlig sak nu med varje transformation).

Men med tanke på hur det fungerar. Jag tror att Beerus inte skulle kunna anfalla honom med full kraft även om Ultra Instinct är aktivt.

Ändå är det bara spekulationer vid denna tidpunkt.