Anonim

पहचान लो विचित्र लेकिन अद्भुत जड़ी-बूटी कपाल फोड़ी, जाने अनमोल और बेमिसाल फायदे

Den eller de enheter som fortsätter att orsaka de "slumpmässiga" fenomenen med Social Studies Club-barnen heter sig Heartseed. Ibland översatt som det länkade växtsläktet. Även Wikipedia-redaktörer verkar ha gått i samma tankegång. Men det verkar vara spekulation.

Men eftersom hela serien handlar om att ansluta deras hjärtan kan det vara så att de verkligen är hjärtfröer (som i en människas känslomässiga "organ" i populärkulturen).

Är de växtliknande, verkligen?

2
  • ja.wikipedia.org/wiki/… sv.wikipedia.org/wiki/Cardiospermum_halicacabum Googling av den ursprungliga termen på japanska "fuusen kazura" länkar till artiklarna ovan. Bokstavligen hänvisar det till namnet på växter vars frö har ett hjärtformat mönster. Jag antar att eftersom fröet har hjärtmönster utanför, hänvisar namnet metaforiskt till det faktum att de får människor att exponera sitt hjärta och sitt inre?
  • @nhahtdh Förmodligen så, kanske jag försöker se om författaren eller showmakarna hade uttalat något om det. Kanske är det en av de inspirerande källor som vissa japanska författare har när de vill ha något namn eller kategori av namn och sedan går ut, som i Chaika, alla familjens namn är biltillverkare. Det kan finnas något där, kanske inte, men måste ändå fråga.